Als klant word je op een prettige manier te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen. Wat ook erg prettig is dat er altijd eerst overlegd wordt mocht een reparatie tegenvallen, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Kortom fijn bedrijf
Prima betrouwbaar bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Al jaren niet teleurgesteld.
De ervaring was goed. Alleen jammer dat de auto twee keer gerepareerd moest worden.
Ook alleen voor advies staan ze altijd klaar ondanks de drukte die er vaak is. Deskundigheid en ervaring met storingen is hoog.
Hele goede service. Denken daarnaast goed mee.
Goed en plezierig zaken doen. veel verstand van zaken. ik van niet doorsnee storingen.
Super snelle en goede reparaties. Ook met haal en breng service.
Prima en snel geholpen met oplossen storing.
Bij v/d Linde werken mensen met verstand van zaken. Apk en onderhoudsbeurt zijn snel en deskundig uitgevoerd.
Deskundige mensen, altijd vriendelijk en niet geheimzinnig. Toppers
Ik werd heel goed en direct geholpen. Het probleem met mijn auto daar liep ik al meer dan een half jaar mee. Steeds naar de garage geweest, maar nooit opgelost totdat ik bij van der linde kwam. Die hebben mijn auto gemaakt en tot heden rijdt hij weer goed en fijn
Ik heb er goeie ervaring mee
Gewoon altijd goed
Meedenkend, er kan snel even wat geregeld worden. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.