Integer, hard werken, eerlijke mening en staat altijd voor je klaar.
Al jaren klant, alleen maar goeie ervaringen. Ik moet er een stukje voor rijden vanuit Assen, maar dat ik dat doe zegt eigenlijk al genoeg.
Ik heb meer als veertig jaar ervaring met vele garages. Sinds 10 jaar is Autobedrijf van der Linde de plek waar ik mijn auto,s in onderhoudt heb. De beste die ik tot nu toe in die 40 jaar gehad heb. Ik heb een blind vertrouwen in de oordeelskundigheid van de baas/eigenaar Johan. Geeft deskundige adviezen, staat je met raad en daad terzijde, is aardig, zoekt naar oplossingen, ik ben zeeeeeeer tevreden.
Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Vanmorgen vier nieuwe banden onder mijn auto laten zetten. Goede ontvangst met kopje koffie en heb niet lang hoeven wachten voordat de banden er weer op zaten.
Helder en duidelijke communicatie eerlijk en getrouwbaar
Goed advies altijd helpende hand en opzoek naar oplossingen die gunstig uitkomen voor de klant. Klant vriendelijk in voor een geintje. Mijn garage.
Snelle en goede serice
Bijzonder klantvriendelijk, mijn eerste ontmoeting met het bedrijf en haar mensen. Dwong gelijk respect af! Kwam voor een airco reparatie en werd adequaat verholpen.
Helemaal tevreden!
We zijn snel en correct behandeld
Snel en vakkundig geholpen met vervangen van banden, ook een goedkoper alternatief voorgesteld.
goede service goed personeel en snelle afhandeling van zaken
prima ervaringen. deskundige, vriendelijke hulp. prima en snelle service. dik tevreden