snelle en uitstekende service
Een zeer bekwaam autobedrijf. Je wordt altijd prettig en snel geholpen. Ik bevel dan ook iedereen uit de wijde omgeving Autobedrijf van der Linde aan.
uitstekent niks mis mee.
Prima, dik tevreden!
Laagdrempelig. Aandacht voor klant. Geen wachttijden.
goed advies, kundig personeel en altijd hartelijk ontvangst.
We worden altijd snel geholpen, ook met kleine dingen die direct verholpen kunnen worden. Ze denken mee met oplossingen/ andere mogelijkheden. altijd een prettig ontvangst.
Goed, korte lijnen, veel communicatie en informatie, je weet waar je aan toe bent.
ProfessioneeL en zeeR corRect en vriendelijk!
zeer goed, behulpzaam, alles in overleg.
Prettig
Je wordt prettig geholpen. Staan voor je klaar, proberen een juiste oplossing te vinden voor problemen.
Ik vind autobedrijf van der Linde een heel goed bedrijf. Ze zijn zeer klantvriendelijk, denken goed mee, staan altijd voor je klaar, lossen problemen op, prijs - kwaliteit verhouding is heel erg goed en we hebben alle vertrouwen in al het personeel. Ik raad het bedrijf bij iedereen aan die een goede auto wil en goede service!