Auto ter reparatie gehad. Prima service en snel weer op weg. :D
Zie boven
Goede en vriendelijke vakmensen.
Goede ervaringen, altijd vriendelijk en behulpzaam en de werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd. En als je erop kunt wachten staat de koffie voor je klaar.
Een service gerichte attitude en eerlijke en duidelijke afspraken. Afspraken die worden nagekomen.
Vriendelijke mensen en goede service. Veel kennis in huis
Een fijne garage om naartoe te gaan. er wordt goed geluisterd persoonlijk advies en een flexibele opstelling
Ik ben al een flink aantal jaren tot volle tevredenheid klant van het autobedrijf van Van der Linde. Op het gebied van service, klantgerichtheid en deskundigheid leggen mijns inziens Johan en z'n team de lat hoog. De resultaten kunnen daardoor volgens mij Klasse genoemd worden. De relatie tussen kwaliteit en prijs is zeker goed in orde.
Onze auto daar gekocht en in onderhoud en hele goede expertise en vriendelijk en ook als er afwijkingen van de reparatie zijn altijd overleg met de klant conclusie wij zijn heel tevreden
zie boen
Was enkel apk en bandenwissel maar prima geholpen en tevreden
Fijn bedrijf
Goede service. Klantgericht.
Goed geholpen met nieuwe velgen, banden, kapotte raamuitzetter en airco. Zelfs toen de airco een veel lastigere klus bleek te zijn ben ik ondanks de grote drukte snel geholpen tijdens een periode van hittegolven waar de airco onmisbaar was! Altijd vriendelijk te woord gestaan en alles wordt duidelijk uitgelegd. Garage is zeker een aanrader!
We worden altijd serieus en deskundig geholpen en er wordt altijd prima overlegd, over de gang van zaken!
snel en mee denken in oplossingen
Duidelijke communicatie Snelle reacties Klantgericht en klantvriendelijk
gedaan wat ze moesten doen prima allemaal,ze belden voor tijd even wat de kosten ongeveer zouden zijn.Leenauto mee tegen kleine vergoeding
Storing vlot verholpen, prima bedrijf, zeer klantvriendelijk
meedenkend en goede service.
betrouwbaar en zeer deskundig
Altijd een goed contact, ze overleggen ook goed wat betreft de wensen van de klant.
Afspraak gemaakt en de auto wordt dan opgehaald en netjes weer thuis afgeleverd
Ik kan er grote verhalen over schrijven, maar dat ik vanuit Assen naar Oud Avereest kom voor onderhoud zegt al voldoende.