vriendelijk altijd bereid te helpen
Fijn bedrijf met hart voor de zaak. Uiterst klantvriendelijk. Een bedrijf waar je je als klant veilig voelt.
voor de eerste keer een auto gekocht , en voelde gelijk vertrouwd aan, moest nog wat aan de auto gedaan worden , en ze hebben meer gedaan dan was afgesproken . ook de uitleg over de auto gewoon super nemen alle tijd en beantwoorden alle vragen . wij zijn dan ook echt van plan om terug te komen .
Ik kan het iedereen aanraden om hier zijn auto in onderhoud te geven. Klein bedrijf, dus korte lijntjes met goede communicatie door vriendelijke mensen. Geen verrassingen achteraf.....
Niks mis mee! Altijd vriendelijk, alles goed geregeld en alles in overleg.
Goede service en meedenken..
Zoals altijd alles perfect voor mekaar.
Ik krijg altijd duidelijk antwoord op mijn vragen. Reparaties zijn altijd goed uitgevoerd.
Zeer tevreden over mijn eerste reparatie hier. Na advies van de ANWB nota bene. Hier gaan we vaker naar toe!
Prettige mensen en een goed advies!
Goede kwaliteit
Goede garage, fijne mensen, ik ben er blij mee
Altijd goed en volgens afspraak
Goede service!
Auto had oliedorst en dat was zo weer verholpen
Goede afspraken, duidelijke communicatie en vriendelijk.
Kon op korte termijn terecht voor een APK en de communicatie was prima. Bedankt!!
Dorpsgsrage met goede toekomst- en klantgerichte mindset. Investeert in de juiste vakkennis en vaardigheden van het personeel.
Vakkundig en eerlijk, een bedrijf waar je op aankan. wordt door ons ook aan vrienden en kennissen aanbevolen.
Super goed
Keurig netjes alles besproken indien er extreem hoge kosten verbonden zijn aan de keuring en reparatie
APK en kleine beurt alles netjes volgens afspraak gedaan.
Prima service, klantvriendelijk.
Samen met autobedrijf van der linde een een occasion opgezocht ter vervanging van mijn auto. Dit voertuig is vervolgens opgehaald en afleveringsklaar gemaakt. Uitstekende service. Voertuig keurig afgeleverd. Erg tevreden!