![](/logo/99/489/489_99_location_group_logo_thumbnail.png)
Ik kom hier al vele jaren met mijn auto’s en dit is echt een bedrijf van de oude stempel, hier word je echt in een prettige sfeer en zeer deskundig geholpen en van advies voorzien, alle medewerkers hebben echt hart voor de zaak en dat is te merken in hoe ze hun werk doen en met de klanten omgaan en te woord staan, echt een fijn bedrijf om met je auto heen te gaan.
prima service
Een prettige garage met vriendelijke en vakbekwame medewerkers.
Keurig nette garage met zeer deskundig, meedenkend en vriendelijk personeel met een personal touch.
Het niet werkende remlicht linksachter (defect lampje) was binnen 5 minuten vervangen. De betaling van bovenstaande is doorgeschoven naar 1 week later bij het wisselen van de winterbanden. Bovenstaande werkzaamheden zijn weer naar tevredenheid uitgevoerd.
Goede kwaliteit en zeer klantvriendelijk.
Ging weliswaar om nieuwe ruitenwissers... Moesten besteld worden. Volgende dag kwamen ze aan, en werden er direct opgezet. Dus: ook in kleine dingen groot. Bedankt, Rietman.
Ze luisteren goed en denken heel goed met je mee! Jagen je sowieso nooit op kosten.
Zeer vakkundig, meedenkend en uitstekende service. Een aan te bevelen Garage. We komen hier al jaren.
Vriendelijk en snel geholpen.
Snel en goed geholpen top monteurs
Via via bijdeze garage gekomen en ga hier ook niet meer weg. Ze zijn allemaal vriendelijk en leggen dingen goed uit, denken mee en me auto is goed gemaakt en door de apk. Ben zeer te spreken over hun.
Er wordt met je mee gedacht om sommige problemen op te lossen. Zeer fijne garage.
De koppeling van mijn auto was versleten en Auto Garage Rietman heeft dit perfect gerepareerd. Ze denken goed met je mee. De auto reed niet meer en ik heb een sleepkabel mogen lenen om de auto naar hun te slepen. Bedankt voor de service!
Perfecte APK keuring!!!
Zeer vriendelijk en ervaren personeel. Zeer goede service. Mogelijkheid tot een onderhouds abonnement wat me zèèr goed bevalt.
Apk keuring old-timer. Perfect geholpen
Ik kon er al snel terecht vooe mijn apk keuring en kreeg wen leenauto mee.
Goede bereikbaarheid en afspraak nakomen, ook op korte termijn.
Goede service en klantvriendelijk.
Heb zelf totaal geen verstand van auto’s. Daarom weet ik me heel goed en fijn ondersteund bij al mijn auto-perikelen, ook bij onverwachtse malheur. Goeie uitleg voor inzicht in de nodige reparaties.
Prettige en ontspannen sfeer en duidelijk uitleg van wat er mankeert aan de auto. Probleem snel opgelost alleen was het voor korte duur. Kom terug als er weer zich wat voordoet. Jaap ter Kuile Neede
auto van dochter gestrand, koppelingsplaten defect. auto opgehaald door autofirst service en gebracht naar haaksbergen direct leenauto tot beschikking auto prima gerepareerd auto rijdt als nieuw
Zie boven
Veldmaterstraat 71