Auto voor onderhoud langs gebracht, duidelijk en makkelijk in te plannen via internet. Auto afgegeven en makkelijk vervangend vervoer gekregen. Een halve dag later een belletje dat de auto klaar was. Bij terugbrengen vervangend vervoer een makkelijke prettige wisseling van auto. En kon snel weer op weg met mijn eigen auto.
Een prima garage met goede service.
Snel geholpen, vriendelijk, meedenkend en correct.
Ik rijd niet de nieuwste auto en dat snappen ze bij Sanders. Ze doen alles wat nodig is om weer op weg te gaan en geen overbodige dingen. Vriendelijke medewerking. En dat weet iedereen. Daarom kan het soms helaas wat langer duren voor je terecht kunt.
Ik kom al ong. 40 jaar bij deze garage. Nooit teleurgesteld. Service op een ouderwetse, goede manier.
Ben erg goed geholpen
Graag beveel ik deze garage Sanders aan. Prettige en vakbekwame monteurs. Ga er naartoe.
Il kom en koop al 50 jaar lang bij deze garage. Personeel is zeer kundig, zullen je altijd helpen.
Mijn omschrijving hierboven zegt genoeg lijkt me. Zeer tevreden over dienstverlening en personeel.
Goed! En voel me altijd gehoord.
Mijn ervaring tot nu toe is goed. Ik heb mijn auto hier gekocht en onlangs een reparatie laten uitvoeren. Ze zijn duidelijk over wat er aan de hand is, wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten. Ze geven advies wat echt moet worden vervangen of dat het nog wel even kan.
Deze garage heeft een goede invloed op mensen en door de mensen die daar werkzaam zijn. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door
Ben super fijn geholpen en alles volgens afspraak en goede services
Het was een lastige job aan een LR. Deze is zeer netjes en kundig uitgevoerd door goede monteurs. Dit alles tegen een eerlijke prijs.
Een vertrouwd adres.
Goed werk verricht ,ze zijn vriendelijk en behulpzaam . Ik ben blij met ze. Vriendelijke groet
Regelmatig voor kleine reparaties en onderhoud en word altijd eerlijk, snel en goed geholpen.
Is al jaren onze huisgarage. We worden altijd vriendelijk ontvangen. Service is prima
Zie boven
Top garage
Zie boven.
Goede service, top bedrijf
Werd als niet vaste klant direct geholpen om een lekke band te verhelpen
Niet voor niets dat ik hier al bijna 20 jaar kom. Altijd vriendelijk personeel, maar vooral goede service.
goed werk geleveert