Ik wil toch nog even reageren op jou beoordeling. Ik denk dat je niet goed hebt geluisterd naar onze uitleg van dingen. Als eerste over de APK keuring. Jou auto is op drie punten AFGEKEURD, 1x code D14 (uitlaat is niet gasdicht, of ondeugdelijk opgehangen) 1x code I36 (bedrijfsrem werkt niet op alle 4 wielen) 1x code I20 (remverschil op 1 as is groter dan de max. toegestane waarde) Al deze punten zijn heel eenvoudig te controleren, en hier kan ook simpelweg geen discussie over zijn. Ons bedrijf en onze keurmeesters staan bij de RDW en Bovag bekend als uitermate bekwaam en betrouwbaar. Wij hebben uw auto ook als afgekeurd afgemeld, hierop wordt door de RDW ook heel streng toezicht op gehouden om te voorkomen dat situaties zoals u deze nu doet voorkomen te voorkomen. Dat een andere garage jou laat rijden met een auto waar de rem maar op drie wielen naar behoren functioneert lijkt mij echt heel sterk. Als een uitlaat niet goed in al zijn bevestigingen hangt is ook een punt dat niet over het hoofd kan worden gezien. Dus al met al kan ik zeggen dat dit verhaal gewoon niet klopt. Ik heb u destijds het advies gegeven om de auto bij de RDW aan te bieden voor een herkeuring, maar daar heeft u niet op gereageerd, iets wat ik heel erg spijtig vind. Maar een groter probleem is misschien wel dat u de veiligheid van u en uw mede weggebruikers niet belangrijk genoeg vind om te zorgen dat uw auto in ieder geval voldoet aan de minimale eisen die tijdens de APK aan een auto worden gesteld. Tsja, en als dat al niet belangrijk genoeg is, dan hoeven wij over normaal regulier onderhoud niet eens te spreken. Want of een auto veel wordt gebruikt of niet, er moet in ieder geval elk jaar onderhoud worden gedaan. Hiervoor zijn door de fabrikant termijnen aangegeven. De Airco moet eens in de twee jaar service hebben, en bijvoorbeeld de remvloeistof moet elke 60.000km of 2 jaar worden ververst. En gezien de toestand van uw Fiat (die inmiddels ook al weer 6 jaar is) en uw reactie hier, is het voor mij heel duidelijk dat u geen belang hecht aan veilig en vertrouwd auto rijden. Wietze