Bedankt voor uw reactie naar aanleiding van het polijsten van de koplampen van uw Renault Laguna. Als eerste wil ik graag opmerken dat polijsten van koplampen een tijdelijke oplossing is, welke vooral bedoelt is om een korte periode te overbruggen. Dit is ook heel duidelijk zo met u gecommuniceerd. Daarnaast was al direct duidelijk dat de schade door UV straling aan de beide koplampen te groot was en niet alleen de coating maar ook het kunststofglas was aangetast. Ons advies aan u is ook altijd geweest nieuwe units te plaatsen, maar ondanks ons uitdrukkelijke advies heeft u toch voor polijsten gekozen. U keuze voor polijsten maakte ons al direct duidelijk welke waarde u aan veiligheid toekent, samen met het feit dat u al geruime tijd heeft rondgereden zonder voldoende licht. Wij hebben puur uit coulance nog aangeboden om bij eventuele vervanging de kosten voor het polijsten hierop in mindering te brengen. Wij betreuren het dat u nu deze reactie plaatst ondanks ons advies en aanbod aan u. Een vervanging bij ons bedrijf had u veel geld kunnen besparen omdat het genoemde bedrag ruim 100 euro hoger is dan dat wij voor de vervanging zouden hebben gerekend. Wij hopen dat onze reactie voor u ook helderheid geeft.