Nieuwe banden gemonteerd

Snel en goed geholpen en goed geholpen met banden keus

Fijn contact Vakmanschap En meedenken in oplossingen

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig, klantvriendelijk en snel geholpen

Goed, prima.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Eerlijke service tegen een eerlijke prijs

Jos en Maik bieden goed advies, een eerlijke service en denken mee bij het benodigde onderhouden én de aanschaf van een auto. Erg fijn en kom er dan ook zeker weer terug!

Fijne garage

Mooie mercedes slk gekocht. Vriendelijke mensen en goed geholpen. Snelle service. Fijne garage.

Afspraak is afspraak

Zoals altijd verliep de jaarbeurs prima. Nooit problemen bij deze garage. Kom al meer dan 20 jaar hier naar volle tevredenheid.

• Prijs/Kwaliteit

Denken mee, bellen voor overleg als nodig.

Keurig familiebedrijf, Vader,zoon en moeder

Auto gezien op internet, wezen kijken en de auto gekocht. Verleden week opgehaald,afgeleverd met beurt,nieuwe apk en 6 maanden Bovag garantie. Kwam een probleem tegen,gebeld en kon langskomen en netjes verholpen. Als er wat is kan ik gewoon bellen zeggen ze, ik heb er vertrouwen in als er iets is dat het netjes opgelost gaat worden.

Perfect!

Goede service, altijd in overleg.

• Prijs/Kwaliteit

Fijn no-nonsense garage bedrijf!

Familiair garage bedrijf, netjes ontvangen door eigenaar die mij geen opdringerige verkooppraatjes aanbood. Was aandachtig naar wat voor auto ik zocht en adviseerde hier ook naar. Verkoop netjes afgehandeld met garantie en inruil. Ga zo door!

Al ruim 40 jaar klant

Auto-onderhoud is ook een kwestie van vertrouwen en dat kan bij Hoogsteder Garage.in Oosterhout Gelderland. Wij komen zelfs van de andere kant van het land om onze auto (ook daar gekocht, zoals bijna al onze auto's) te laten onderhouden.

Duidelijk verschil

Vriendelijk, duidelijk en het onderhoud is duidelijk merkbaar

Above expectation.

I was asking for APK and big maintenance. According to the calendar only APK was possible. It took 1.5 day but they manage to do full check for my car without extra appointment.

Kundig, servicegericht, vriendelijk.

Garage Hoogsteder is een klein bedrijf dat het woord SERVICE in hoofdletters verdiend. Technisch zijn ze kundig, oplossinggericht en dat voor redelijke prijzen. Kortom, vriendelijke mensen met hart voor het bedrijf. Wij zijn niet voor niets al meer dan 25 jaar klant bij Hoogsteder.

• Prijs/Kwaliteit

Prettig te woord gestaan fijn geholpen Mensen daar gaven me een prettig gevoel zonder ook maar iets op te dringen

Goed geholpen

Snelle afhandeling

• Prijs/Kwaliteit

Klantgericht met prima kwaliteit!

Goede persoonlijke service en ruime expertise.

Eerlijk en meedenkend!

Dit familiebedrijf denkt met je mee en is eerlijk over mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden met de reparaties die nodig waren aan mijn oude auto. Inmiddels een occasion bij hen gekocht waar ik heel blij mee ben.

• Prijs/Kwaliteit

Onze Fiat 500 abarth cabriolet van binnen en buiten geheel gepoetst en het dak geheel schoon gemaakt en geïmpregneerd ! Super mooi gedaan (toppie )

als vanouds goed

Na veel jaren weer een auto bij Jos en Maik gekocht. Weer als vanouds. Super geholpen en geadviseerd. Volle vertrouwen dat we ook met deze auto weer jaren vooruit kunnen. Dank jullie wel

• Prijs/Kwaliteit

Professionele aanpak en staat voor zijn producten.

De aankoop van een auto is niet hetzelfde als een pot pindakaas. Als het om dit soort bedragen gaan is het fijn als er snel, professioneel en vriendelijk gecommuniceerd wordt en dat het product is wat je ervan verwacht. Bij Garaggebedrijf Hoogsteder heb ik die rol mogen ervaren en dat beviel mij uitstekend.

Bmw gekocht bij Maik en Jos

Mooi bedrijf die een goed en interessant historie heeft opgebouwd. De bmw is keurig afgeleverd. Contact verloopt ook erg prettig.

Afspraak is afspraak.

Kwalitatief goed onderhouden auto gekocht.

Vergevingsgezind

Dat ik vergeten was op de auto te brengen op de dag van de afspraak gaf geen enkele wanklank

Klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk