Via internet hebben we een Hyundai I10 gezien bij Autofirst Hoogsteder. Via email contact gehad. Er werd snel en adequaat gereageerd op een indicatie voor inruil van onze auto. Vervolgens gaan kijken. Het is een mooi en professioneel gebouw. Klantvriendelijk ontvangst. Een proefrit gemaakt en bij terugkomst de inruil besproken. Deze was exact zoals de indicatie en volgens ons een nette inruilprijs. De I10 hebben we de week erop opgehaald, omdat deze werd afgeleverd met een afleverbeurt, nieuwe apk en 6 maanden Bovag garantie. Zelfs bij ophalen was de auto half vol getankt met brandstof. Voor ons voelde het betrouwbaar en we hebben er vertrouwen in dat als er iets is met de I10, dat het dan netjes opgelost gaat worden.
Eerlijk en persoonlijk advies gekregen
In onze langjarige contacten is er nooit een probleem geweest. Wij, mijn overleden echtgenoot en ik hebben al onze auto's bij deze garage gekocht en in onderhoud gehad. Zelfs nu ik op een grotere afstand woon, rijd ik nog speciaal naar deze garage, omdat zij mij 100% zekerheid geven. Ik kom er graag! 5
Altijd meedenken en een eerlijk advies
Goed en fijn geholpen snel opgelost
Erg prettig en toegangelijk. Fijne garage.
Top garage
Prima bedrijf
correct
Iedere keer wordt ik vriendelijk en coulant behandeld en ben tevreden.
Ik ben ziek geweest en kan daarom niet met een leenfiets uit de voeten. Daarom heeft Maik mij thuisgebracht en weer opgehaald. Auto heeft weer een beurt gehad en ook dat gaat altijd soepel. Ik heb nooit een klacht achteraf
Misschien iets meer uitleg
Correct en klantvriendelijk.
Goede eerste indruk en deskundige mensen met een goede service
Juiste uitleg wat er gesaan is qua onderhoud
prima service, goed contact
Erg tevreden over contact en uiteindelijk resultaat van de onderhoudsbeurt.
Snelle service en erg vriendelijk
Ik kon snel terecht, het euvel was snel gevonden en opgelost. Fijn dat er een leenfiets aanwezig is!
daar wij ivm defecte auto snel op zoek waren naar een andere auto zijn we via Bovag site bij deze garage terecht gekomen en nog op andere plaatsen gekeken, maar toch terug naar eerste adres.
Voor het eerst bij deze garage onze bedrijfsbus in onderhoud gedaan omdat vorige garage gestopt is. Er zijn meer dingen gedaan die ik gewend ben bij mijn vorige garage maar dit hoort wel bij een grote servicebeurt. (o.a. bijvullen add Bleu) Expertise van garage voelde goed. Moet alleen nog ontdekken of het allemaal goed blijft.
Perfect alles
zorgvuldig en deskundig