Op het laatste moment vroeg ik of zij een APK voor een net aangeschafte Volvo C70 coupé konden doen. Zij reageerden alsof ze alle tijd in de wereld hadden (terwijl dat niet zo was, ik ben wel vaste klant :) ). Druk, druk, druk met onderbezetting qua monteurs, maar het is ze gelukt. Als trouwe klant, inwoner van Tytsjerksteradiel zou ik hen aanraden aan iedereen die een auto heeft :) :) . Fijne kerst en nieuwjaar straks.
Waar bij de meeste praatjes praatjes blijven, heeft deze garage echt woorden bij daden. Fijn contact, eerlijke kijk en hele fijne afhandeling. Met veel vertrouwen mijn eerste autotje bij deze garage mogen kopen en ben zeer tevreden. Reed echt met een fijn gevoel met de nieuwe auto naar huis en kom dus ook zeker terug. Helaas gaan de sterren maat tot 5 maar verdiende er wel 10
Vriendelijk, snel, uitstekende kwaliteit en betaalbaar
Gebeld, proefgereden, gekocht, snel en vakkundig afgehandeld!
Supergoede service! Werd fijn meegedacht! Was helemaal top!
servicekwaliteit en communicatie zijn van topklasse
Klantvriendelijk personeel
Goede service en vriendelijk personeel
Keurig en snel APK geregeld met heerlijk bakje koffie. En eerlijke prijs!!
Zoals altijd heel tevreden. Ik kon snel geholpen worden, er wordt altijd meegedacht en professioneel geholpen. We komen hier inmiddels alweer een aantal jaren, en eigenlijk altijd tevreden!
Over het algemeen prima ervaringen. Aan de communicatie en reacties op vragen per whatsapp of e-mail kan soms wat verbeterd worden en wijt ik aan de soms té grote drukte (ook wel een goed teken). Verder altijd vriendelijke en welwillende medewerkers die altijd voor je klaarstaan.
Bij een motor storing kon ik dezelfde dag de auto brengen voor een professioneel advies na uitlezen gegevens. Eerlijk en duidelijk advies.
Vlot en efficient
Geweldig geholpen, TOP!!
Door drukte een lange wachttijd maar snel en correct gerepareerd, jammer dat tegenwoordig uurloon zo duur is verder klasse.
de kop zegt alles
Keurig prijsopgave voor extra werkzaamheden.
Prima geholpen alles goed kunnen bespreken, goeie uitleg gekregen en service is ook perfect
Snel en vakkundig
Zeer positieve ervaring, jaar geleden mijn auto hier gekocht en onlangs laten keuren voor APK. Fijn bedrijf.
De klant staat altijd voorop en niets is teveel. Super service.
Ik werd heel vriendelijk ontvangen door het personeel. Echt top! Service was ook super. De auto voldoet aan mijn verwachtingen.
Is mijn eerste keer bij de jager auto’s.En tot nu toe best bevallen .mooie auto van Pieter gekocht
Deurslot haperde. Snel verholpen binnen garantie. Top.
Ontvangst was zeer vriendelijk en ondanks dat het bedrijf dicht was, werden we in alle rust geholpen. Eerste indruk is zeer goed
Stationsweg 35
9254 HA Hardegarijp