perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Snel en eerlijk met overleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Attent, serieus en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na allerlei ervaringen met andere garages is dit de eerste garage die ik als zeer betrouwbaar kan waarderen. Top team, naast betrouwbaar vakkundig en zeer vriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar auto gekocht bij de jager, dit jaar voor apk en beurt. \r\nIk schrok toch wel even, er moest behoorlijk dingen aan vernieuwd worden. \r\nIk snap dat ik onderhoud moet plegen aan 2e hands auto, maar zoveel ben ik nog nooit kwijt geweest na een jaar de auto in bezit te hebben. \r\nEerlijk gezegd niet een lekker gevoel over gehouden.\r\n\r\nReparaties wel gewoon goed gedaan, dus daar geen klachten over\r\n\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn heel wisselend aan de ene kant heel fijn en toegankelijk bedrijf. Snelle service ook. Alleen vind ik de rekeningen wel te hoog voor het geleverde werk. Dat is me nu een paar keer overkomen dat ik achteraf toch voor een verrassing sta. bijv ik werd uitgenodigd voor een garantieafloop check na half jaar. Ik nam aan service van de zaak na aanschaf auto daar! Wat gebeurt er ik krijg rekening na amper 15min auto check van 25euro olie bijvullen. Ik had dat zelf liever gedaan en had net olie gekocht!! Zonder overleg gebeurt! Dan had ik dus nee gezegd. Ik vind t zeer jammer.. vandaar ook mijn lage beoordeling
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en goede service, komen hun afspraken goed na, duidelijk en geen verborgen punten.\r\nKortom ben er zeer over te spreken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed bedrijf met erg vriendelijk personeel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en betrouwbaar!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom super geholpen en geadviseerd. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en altijd een goede sfeer.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Andere auto bij De Jager gekocht. Vriendelijke medewerkers. Een proefrit was zo geregeld. Op maandag besloten de auto te kopen, donderdag konden we hem inclusief servicebeurt, nieuwe apk en volle tank ophalen. Kortom prima ervaring.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Priema vriendelijke mensen.\r\nWordt snel geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een half jaar terug een gebruikte auto bij De Jager Autos gekocht en we zijn erg tevreden ook de aftersale is goed geregeld: we kregen een mail dat onze garantie periode bijna was afgelopen en dat de auto nog een keer werd nagekeken. Heel netjes!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer kwalitatieve en behulpzame garage. Klant staat voorop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super hoe jullie steeds klaar staan als het lampje weer is gaan knipperen.\r\nAltijd vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaar het grote verschil tussen een opgepoetste showroom en de charme van een klein bedrijf. Bij de Jager Auto\'s heeft men oprecht aandacht voor de klant en een top service, ook na aankoop!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met De Jager Auto\'s!\r\n

Stationsweg 35

9254 HA Hardegarijp