Goede prijzen en top service! Eerlijk advies en snel klaar met mijn auto. Kortom een top bedrijf
Altijd klant vriendelijk en goede service
Heel goed geholpen door Pieter bij de aankoop van onze auto, geen poespas maar een eerlijke en heel vriendelijke ervaring
Eind vorig jaar eens ufo gekocht en kreeg hier een jaar Autofirst garantie bij. Net een reparatie gehad en ze hebben meteen ook wat extra kleine klachtjes opgelost. Ook werd er meegedacht om extra kosten te voorkomen. Goed service van De Jager. Kreeg voor de time being een leenauto nadat de 3 dagen huurauto voorbij was. Ik ben positief verrast door deze service
Zie de titel zegt ALLES
We werden direct te woord gestaan. Niet opdringerig, erg plezierig en duidelijk. Na een proefrit was de koop snel gesloten. Erg tevreden.
Vriendelijk en behulpzaam
Goed.
Ga zo door
Snel, correct en klantvriendelijk geholpen ..en het is fijn zo’n garage in de “ buurt” te hebben
Goede service en verstand van zaken
bij de aankoop van een auto zijn we vriendelijk ontvangen de jager zelf komt vertouwd over en er worden duidelijke afspraken gemaakt zoalf bij aflevering een grote beurt , APK,gepoetst en waar zie je dit nog !!!!! afgelevert met een volle tank . ik zeg prima bedrijf ,en dan nu maar afwachten hoe de nieuwe auto bevalt .......
Erg prettig geholpen. Vlotte en open communicatie, zowel online als in de zaak. Zeer tevreden met onze aankoop, Nissan Qashqai. Een zaak om te onthouden!
Prima service, prettig geholpen en komt betrouwbaar over.
Uitstekend geholpen, geen gladde verkooppraatjes maar recht door zee. Je weet waar je aan toe bent!
Mooie Tiguan gekocht bij auto de Jager. Kreeg ook een mooie inruil voor onze eigen auto. Werden erg vriendelijk behandeld. Duidelijk verhaal betreffende garantie en afleveringsvoorwaarden van de auto. Auto is snel en vakkundig afgeleverd. Erg bedankt voor de goede en vlotte service. Raad deze garage zeker aan
Ondanks de drukte toch bij analyseren van het probleem, uiteraard na contact over de kosten, meteen overgegaan tot het vervangen van het wiellager. Binnen een dag was de auto weer beschikbaar.
Snelle vakkundige services, mijn auto heeft hier veel plezier van. En ze helpen je altijd, als er opeens iets is met de auto.
Mijn auto lekte olie en ze hebben dat super snel gefixt tegen minimale kosten. Roland is een topper en super klantvriendelijk.
Prima garage met deskundig personeel en goede service
Ik rijd elk jaar probleemloos.
Vriendelijk, vlot en accuraat
Al jaren kom ik met heel veel plezier bij de Jager auto's. Met veel plezier, omdat ik altijd op een uiterst deskundige en prettige manier wordt geholpen.
We hadden al goede ervaringen met Pieter, vanwege de aanschaf van een eerdere auto. Ons vertrouwen werd dit keer dubbel en dwars bevestigd. We slote obv website en telefonisch contact een deal, Pieter maakte alles op afstand in orde en kwam de nieuwe auto hoogst persoonlijk afleveren in Amsterdam. De oude ging mooi mee terug.
Vriendelijke mensen
Stationsweg 35