Snelle service
Eenvoudig afspraak te maken, duidelijke analyse en keurig uitgevoerd.
Goede service en de auto top afgeleverd!!
Gevraagd om uitdraai banden uitlijnen. Zoals afgesproken lag het formulier in de auto.
Lamp van de auto was kapot, bestellen en plaatsen. Olie , banden en koelvloeistof gecheckt.
Alles ging volgens afspraak en er werd gebeld met de vraag of iets vervangen mocht worden en wat dat dan zou kosten. Prima!
Goede service snel geholpen binnen een dag mijn auto weer opgehaald Als er wat is kun je altijd bellen en wordt je vlot geholpen en staan je netjes te woord
Na een telefoontje van mij over interesse in een auto en een afspraak gemaakt te hebben voor die zelfde dag, werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Proefrit gemaakt, service is uitstekend, na de proefrit even om tafel gezeten, en was de deal snel gesloten zonder poes pas. Al met al ben ik naar te vredenheid geholpen en ben ik een tevreden klant.
Duidelijke uit leg weet je waar je aan toe bent.
Altijd goed geholpen vriendelijk personeel Een tevreden klant
In overleg goed periodieke werkzaamheden verricht
Snelle service.Prima contact en advies.
Online gemakkelijke een afspraak gemaakt. Vriendelijk personeel. Goed in communiceren.
afspraak was duidelijk, er werd gewerkt volgens afspraak, prijs/kwaliteit is uitstekend
Quick and quality service.
Goed en net bedrijf die echt kennis van zaken heeft en duidelijk vooraf de kosten meld.
Ze leggen het probleem uit; zijn eerlijk over wat ze zelf kunnen en waar ze hulp bij inschakelen en geven een adequate kostenraming van te voren. Degelijke kwaliteit en betrouwbaar
Werkzaamheden naar verwachting uitgevoerd.
Vriendelijk aan de telefoon en bij aankomst . Komen oprecht en betrouwbaar over. Ik ben superblij met mijn auto (mini)
Afspraak maken was snel geregeld. Reparatie snel uitgevoerd, keurig geïnformeerd wanneer het klaar was, nog dezelfde dag.
Goede service komen hun word na met de bovag garantie. Hebben me heen en terug gebracht naar het hotel. Vanwege me ziekte.
Ze doen wat ze zeggen
ik had een auto gezien bij de jager auto's en gebeld of de auto enkele dagen gereserveerd kon worden. dit was geen probleem. de auto was keurig gepoetst, volledig nagekeken en nieuwe apk. tevreden met de nieuwe auto naar huis gereden. fijn contact en uitstekende service. top!
Stationsweg 35
9254 HA Hardegarijp