Snelle en goede service

Camper voor grote beurt en APK gedaan. Werd gebeld of dat wel echt allemaal moest. Had weinig gelopen na de vorige beurt en zou ook dit jaar weinig km maken. Dus alle vloeistoffen nagekeken en nodige cotroles gedaan. Goed mee gedacht dus. Top!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en advies, redelijke garage prijzen, betrouwbaar, vriendelijk personeel.

attent en deskundig

Makkelijk een afspraak te plannen, Onderhoud vakkundig uitgevoerd, qua communicatie ook goed, alleen 1 punt niet specifiek benoemd qua kosten van een wieldop. Die zou ik niet vervangen hebben als ik de prijs ervan van te voren had geweten.

IK ben al meer als 30 jaar klant. Dat zegt vlgs mij genoeg

Zie boven

Top bedrijf!

Ook zonder afspraak langs kunnen komen om een terugkerende storing te laten uitlezen, dát is service!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prima allround garage

Alle deskundigheid in huis.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede afstemming over reparatiepogingen en vakkundige uitvoering

Vriendelijk en vakkundig

Goede professionele garage!

Prettige en professionele garage. Je wordt altijd eerst gebeld en dan hoor je wat ze gaan doen en wat de verwachte kosten zijn. Je kunt een fiets krijgen om naar huis te gaan en dezelfde dag kun je de auto weer ophalen. De prijs is gemiddeld en wat mij betreft oké.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd goede service en nooit onverwachtse verrassingen. Fijne garage.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles weer prima geregeld!

Prima service en prijs/kwaliteit!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Duidelijke service

Gebeld over wat er aan de auto moest gebeuren. Netjes in overleg alles gedaan. Noodzakelijkheid van zaken worden duidelijk uitgelegd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

ze doen alles voor de klant toppers.

Uitstekende service

Eerlijk en betrouwbaar vakmanschap

Auto rijdt weer soepel

Prettig dat er van te voren wordt overlegd over de mogelijke reparaties

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd op zoek naar de beste oplossing voor de cliënt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

prima service, goed advies en snel en vakkundig geholpen

APK en regulier onderhoud en een issue met olieverbruik. Goed advies gekregen over de mogelijkheden en de kosten. Dingerink denkt goed mee met de klant en is open over het verwachte resultaat.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima bedrijf, gemoedelijk en klantvriendelijk.

Vanmiddag mijn auto opgehaald, is 3 jaar oud en was voor een grote beurt ingepland. Na de auto te hebben nagelopen bleek dit niet aan de orde te zijn, kon volstaan met een kleine beurt. Werd hierover op het werk even gebeld en wat de kosten zo ongeveer zouden zijn. Bij een andere garage had ik het volle pond voor een grote beurt moeten betalen. Hier geeft men eerlijk advies zonder er zelf beter van te worden. Gemoedelijke en vriendelijke medewerkers, ik ben zeer tevreden over autovakmeester Dingerink.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

klantvriendelijk, vakkundig, advies op maat, specialist volkswagen in huis

Bedrijf met veel kennis en vakkundigheid in huis, in mijn geval ook m.b.t Volkswagen camper. Goed geholpen met advies op maat. Altijd eerst overleg met advies en kostenoverzicht.

Super goede service

Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Je wordt altijd goed geïnformeerd over de eventuele kosten.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Afspraken worden prima nagekomen en ze bellen even over de verwachte kosten bij vervangingen.

Tot nu toe in de vele jaren dat we de auto's in onderhoud hebben gehad altijd prima tevreden. Vriendelijke receptie en deskundig personeel, die ook je snel even tussendoor kunnen helpen met klein mankement.

zeer goede afwikkeling probleem

Er wordt duidelijk gecommuniceerd over wat er aan de hand is en wat er moet worden gedaan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed kom er al jaren

Betrouwbare mensen waarme je heel goed kun overleggen hoe we bepaalde problemen aan kunnen pakken.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede kwaliteit en service.

Ik kom al jaren bij garage Dingerink voor mijn APK en onderhoud. Zijn vriendelijk en de werkzaamheden worden altijd naar behoren uitgevoerd. Bij extra kosten wordt je gebeld en kijken ze naar welke optie erbij passen. Dus uitstekende service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

in een woord fantastisch!!!!

Goede service, even een telefoontje wat ongeveer de te verwachten kosten zijn. Top

prima geholpen

Kleine beurt, goed vooraf ingelicht. Snel afgehandeld.

Ijsselcentraleweg 1

8014 BK Zwolle