perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en goed geholpen. Ze denken met je mee en werken snel. En de rekening valt ook mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en klantvriendelijkheid. Deskundig en vakkundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en deskundig bedrijf.\r\n Goede service.\r\n Personeel denkt mee in het oplossen van problemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettig!!\r\nGoeie en eerlijk communicatie, klantvriendelijk en natuurlijk deskundig.\r\nbij alle punten: uitstekend!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend , om die reden na afloop garantie huidige auto , weer terug naar Dingerink

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Kundige mensen die eerlijk vertellen wat er aan de hand is. En niet voor iedereen kleinigheid je de portemonnee laat trekken.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goedr

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch stel vaklieden die niet schromen om je auto niet op de duurste manier werk goed te laten functioneren. \r\nGoede vrienden geworden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief, open en duidelijk over wat er moet gebeuren en een goede prijsopgave vooraf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, meedendenken met de klant, staan altijd voor je klaar en een goede prijs kwaliteit verhouding.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk, servicegericht, deskundig, vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed zoals altijd. Er wordt naar mogelijkheden gekeken, goede service en alles in overleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Vooral over de klantvriendelijkheid en de communicatie ben ik zeer tevreden.\r\nVoorraad, showroom en faciliteiten wachtruimte heb ik niet beoordeeld. De voorraad is vast goed, de auto was in een dag klaar, maar kan ik niet over oordelen. In de showroom ben ik niet geweest, kan ik niet beoordelen. En faciliteiten in de wachtruimte zijn er voor zover ik weet niet echt, maar vind ik ook niet zo belangrijk. Na het wachten word ik vriendelijk geholpen en dat vind ik belangrijker.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Personeel is service gericht en vakbekwaam ,zoeken overal een oplossing voor met als doel een tevreden klant te hebben.Prijstechnisch ook niet te duur,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede en eerlijke service!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en net contact, correcte prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed! Pro actief. Denken met je mee. Was al twee maal bij een andere garage geweest voor een probleem aan mijn auto maar daar konden ze de oorzaak niet vinden. Bij Dingerink kwam ik in eerste instantie alleen voor de apk. Zij constateerden het probleem zelf en losten het op. Eerste ervaring met Dingerink, zeer tevreden.

Ijsselcentraleweg 1

8014 BK Zwolle