goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed! Auto altijd mooi op tijd klar. Echt een top bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik woon bijna 17 jaar vlakbij dit garagebedrijf en ik kom er sinds 2012 na een tip van mijn collega. Had ik dit maar eerder geweten, wat een gemoedelijk en persoonlijk bedrijf. Je wordt altijd gebeld bij bijzonderheden enz. Binnenkort breng ik de auto voor apk en onderhoud, bij garage Dingerink is mijn peugeot in goede handen. Dit bedrijf raad ik iedereen aan.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en voordelig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima! zoals het graag ziet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf woon al 22 jaar vlak bij dit bedrijf, zeer goede service en er word\r\naltijd naar een goede oplossing gezocht met pech of onderhoudt\r\nzeer goede klantvriendelijkheid van eigenaar en personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al jaren hebben wij veel vertrouwen in dit autobedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben twee auto\'s in onderhoud bij Autobedrijf Dingerink. We zijn tevreden klanten, omdat we altijd op een zeer correcte wijze worden geholpen. Onderdelen worden niet nodeloos vervangen en de behulpzaamheid is groot indien zich onverwacht problemen voordoen met de auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk, betrouwbaar en hulpvaardig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom er al jaren en heb veel vertrouwen in de vakkundigheid van de monteurs.\r\nGeen gelikte showroom, nette pakken en mooie praatjes maar vriendelijke monteurs in een overall en duidelijke uitleg over de uit te voeren reparaties.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en betrouwbaar bedrijf. Service is in één woord geweldig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen; goede communicatie, duidelijkheid en altijd leenauto beschikbaar.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al jaren klant bij ad dingerink en hebben tot nu toe nooit reden gehad om te klagen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben tevreden over het snel terecht kunnen bij Dingerink voor een reparatie enz.\r\nVerder worden reparaties goed uitgevoerd.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer nette en deskundig hulp. En betrouwbaar

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al geruime tijd - +/- 30 jaar - klant bij deze garage. Dat blijf je niet als de service niet goed is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke afspraken en goede afhandeling. Prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al vele jaren bij dit uitstekende autobedrijf. Zij begrijpen de klant, weten dat autorijden altijd geld kost en denken vooral mee in oplossingen die passen bij de portemonnee. Deskundig advies, staan altijd klaar met hulp bij kleine reparaties en \"vertalen\" de reparatie/onderhoud naar begrijpelijke tekst.

Ijsselcentraleweg 1

8014 BK Zwolle