perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage. Jaar terug hier C4 Picasso gekocht. Zonder problemen mee gereden. Een achterband had lek in begin, direct zijn beide achterbanden vervangen. Nadat ik leasewagen kreeg is C4 teruggekocht voor een nette prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al ruim 10 jaar ervaring met Van Deursen en zonder uitzondering kan ik zeggen dat alle bezoeken positief waren.\r\nZonder enige twijfel vakmensen, zeer kundig, klantvriendelijk en afspraak is afspraak.\r\nGa vooral zo door.\r\nChappeau.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Personeel denkt met klant mee om de nota aanvaardbaar te maken. Je mag over de schouder van de monteur meekijken en hij geeft uitleg wat eventueel nu of later vervangen moet worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal maanden geleden heb ik mijn Kia Picanto gekocht bij dit bedrijf. Normaal gesproken schrijf ik nooit een recensie maar vanwege de goede service maak ik deze keer een uitzondering. Bij het maken van de proefrit mankeerde er nog het een en ander aan de auto waardoor een goede proefrit maken niet mogelijk was. Met goede afspraken heb ik toch besloten om de auto te kopen. Bij het afhalen heb ik opnieuw een proefrit gemaakt en de auto reed fantastisch. Alle afspraken zijn ze nagekomen. Ook toen de airco bij aflevering niet goed bleek te functioneren hebben ze deze in een mum van tijd weer kosteloos gerepareerd. Kortom, een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word ten alle tijden goed geholpen en goed geadviseerd. \r\nBen uitermate goed te spreken over de houding van het personeel, staan je altijd goed te woord als de baas er niet is.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk, betrouwbaar, doen wat ze zeggen, service met een Hoofdletter.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, deskundig, persoonlijk, betrokken en redelijke prijzen die kloppen met wat vooraf werd geraamd. Ik ben erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant. Altijd mijn auto(\'s) laten onderhouden. Nu voor de tweede keer een gebruikte auto gekocht, Xsara Picasso deze keer. Zoals altijd perfecte aflevering en service. Mij raken ze als klant niet meer kwijt. Geweldig team in de werkplaats met Alex als eigenaar en Antoinette op kantoor. Ook de medewerkers van zeer hoog niveau. Moet ook wel als je ook nog een ANWB-kwalificatie krijgt! \r\nKan dit bedrijf dan ook alleen maar aanraden! Ga zo door!!!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf En zoals gewoonlijk weer een geweldige service.\r\nCitroen XM APK incl. kleine onderhoudsbeurt en meteen laten taxeren voor de verzekering.\r\nWeer voortreffelijk afgehandeld door Alex en zijn medewerkers en dat tegen een allerzins redelijke prijs.\r\n\r\nChapeau\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via trekhaken.nl bij dit bedrijf een trekhaak laten monteren. Duidelijke afspraken in goed overleg met vriendelijke taal staan bij dit bedrijf bovenaan!\r\nGa zo door!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door pech met mijn auto de wegenwacht gebeld.\r\nKeurig geholpen door Alex die constateerde dat de startmotor kapot was.\r\nVia autocenter van Deursen werd een startmotor geregeld.\r\nDezelfde avond de auto daar naartoe gebracht.\r\nDe volgende ochtend was het probleem keurig verholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, goede service en direct geholpen. Reparatie van A tot Z snel geregeld. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraken worden nagekomen. Het contact verliep zeer soepel. Ontspannen sfeer. Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en hulpvaardig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Autocenter van Deursen zijn de mensen zeer vriendelijk. Bovendien verlenen zij uitstekende service.Ook zijn ze zeer deskundig. Wat mij betreft is dit bedrijf een absolute aanrader.

Vluchtoord 2

5406 XP Uden