Altijd een perfecte behandeling tegen normale prijzen.
Hoi Ton, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en prijzen.
Vriendelijk, Je krijgt bij vragen goede uitleg
Hoi Jose, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.
nvt
Hoi Charlie, Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Goed.
Hoi Samantha, Bedankt voor uw positieve review.
Fijne en deskundige monteur.
Hoi Frans, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze monteurs.
vakkundig personeel en een juiste instelling.
Hoi Rene, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf.
Goed team en fijn om mee te werken.
Hoi Rein, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Altijd snel en deskundig geholpen. Perfecte service en staan altijd voor je klaar
Hoi Remco, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle en deskundige service.
Door een probleem met de koelvloeistof tankje liep de vloeistof weg. We hebben gebeld. Ze hebben de auto opgehaald en dezelfde middag nog gerepareerd. Toppers!
Hoi Ronald, Fijn om te horen dat u zo snel geholpen bent, en dat u zo tevreden bent over ons bedrijf.
Vakkundig personeel, nette prijzen en prima service en afgeleverd werk.
Beste Barend, Bedankt voor uw positieve reactie op ons bedrijf.
Het was geweldig,
Hoi Roy, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en onze service.
Je wordt hier echt geholpen en goed geadviseerd
Hoi Henny, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en over de adviezen die u heeft gekregen.
Ok
Hoi Erwin, Bedankt voor uw positieve review, en dat u tevreden bent over onze service.
Laagdrempelig, goede sfeer. Eerlijk en zeer deskundig!
Hoi Remy, Wat fijn om te horen dat u ons zo positief beoordeeld, en dat u de goede sfeer in ons bedrijf opmerkt.
zeer tevreden
Prima garage, kundige medewerkers
Hoi Ger, Wat goed om te horen, dat u onze medewerkers zo waardeerd.
Uitstekende service
Hoi Piet, Bedankt voor u positieve review.
Snelle service goede communicatie en volgens prijs opgave.
Hoi John, Wat goed om te horen dat u onze snelle service zo waardeert.
Ben de eersten geweest en naar tevredenheid, de volgende keer weer.
Persoonlijk geholpen en leenauto beschikbaar
Hoi Johnny, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf.
klantvriendelijk en zeer goede service. Deskundige mensen
Beste Gerard, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons klantvriendelijkheid en service.
Hoi Han, Bedankt voor uw positieve beoordeling van ons bedrijf.
Ik vertrouw geheel op de deskundigheid en goede service van het bedrijf.
Hoi Brigitte, Wat goed om te horen dat u onze deskundigheid en service zo waardeert.
Fijne garage, vriendelijk personeel.
Beste E, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf.
Toppers
Beste Wouter, Bedankt voor uw positieve review.
De Hogenkamp 19
7071 EC Ulft