Ze staan altijd voor je klaar ondanks dat het er altijd druk is. Geen verkoop praat maar gewoon vakmensen met verstand van zaken.
Eerst mijn Ford Ka hier in onderhoud gehad, absoluut geen klachten, alleen maar complimenten voor de vakkundigheid waarmee ik altijd ben geholpen. Eind vorig jaar mijn autootje ingeruild en wederom heel prettig geholpen en geïnformeerd over de auto die ik uiteindelijk heb gekocht! Bij aflevering bleek de auto helemaal nagekeken, kleine puntjes verholpen te zijn en zat zelfs de tank vol! Ik blijf hier absoluut een klant!!
Vandaag heb ik een trekhaak onder mijn auto laten monteren. Een leenauto stond ter beschikking en het contact was zeer vriendelijk. Bij ophalen kreeg ik nog een uitleg omdat het een afneembare trekhaak is. Ook dat verliep uiterst gemoedelijk. Het was mijn eerste contact met deze garage en zeker niet mijn laatste omdat ik vanaf heden ook mijn onderhoud hier zal laten uitvoeren. De prijs-kwaliteits verhouding lijkt mij prima in orde.
Zeer maar dan ook zeer tevreden over deze garage!!!
Na wegrijden viel de motor uit en de auto wilde niet meer starten, contact gezocht met ANW deze hebben de auto opgehaald en gerepareerd(relais brandstofpomp) voor een goede prijs.
Ik voel me altijd een gewaardeerde klant. Toen ik een probleem had met mijn auto waarvan niet meteen duidelijk was waar de oorzaak lag, kreeg ik een leenauto mee. Ik ben weer tip top geholpen. Kom graag vanuit Eindhoven naar Nederweert hiervoor
In april 2021 een Mitsubishi Colt gekocht. Na 3,5 maand nog steeds zéér tevreden. Uitstekende service en alle afspraken zijn waargemaakt. Kortom tóp!!
Auto deed het niet. Accu was leeg.Ronald kwam naar Weert en was zo verholpen. Vroeg niets!! Wat een KLASSE SERVICE. Bedankt Ronald. Tzt komt er wat in de fooienpot.
Bedankt, Voor het monteren van mijn trekhaak. Echt super netjes gedaan. Vakwerk!
Magnesiumstraat 49
6031 RV Nederweert