Deskundig en betrouwbaar.

Een vertrouwd adres om auto te laten onderhouden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Het personeel in deze garage is max. betrokken bij de klant.

Bij de reparatie van mijn auto is vakkundig gezocht naar het probleem waarna gezocht is naar een kundig, kost beperkende oplossing. Kom hier maar eens om bij een dealergarage. Ik ben vol lof en blij met deze garage en hun kundigheid.

Vakmanschap

Bij autobedrijf Lingewaard hebben ze het beste onderdelenadvies. Naast het vervangen van nieuwe onderdelen krijg ik ook tips voor om problemen in de toekomst te voorkomen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Voldoende altijd keurig netjes en zeer vriendelijk en goede uItleg van het onderhoud

Goede en snelle service

Eerste keer maar als zeer prettig ervaren. Is duidelijk in wat er wel en niet moet gebeuren met de auto en daar hou ik van

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Geweldige service en deskundigheid, open, eerlijk en meedenkend

Afspraak via onderhoudsabonnement, leenauto meegekregen, gebeld nadat de beurt was gegeven met uitleg hoe en wat. Auto zelfs gewassen. Helemaal top !

Fijne betrouwbare garage

Fijne betrouwbare garage, goed contact, duidelijke afspraken en ze worden ook nagekomen. En dat allemaal voor een goede prijs.

Waarom antwoorden?

Als dit bedrijf niet aan mijn eisen zou voldoen, dan zou ik niets steeds terugkeren en dit al sedert jaaaaaaaaren.

Fantastisch!!

Geweldige garage en medewerkers! Transparant, open en eerlijk! Zelfs al aangegeven waar mogelijk komend jaar kosten aankomen.

Goed contact, snelle hulp

Je kunt via de website een afspraak maken. Vriendelijke medewerkers en goede service.

Uitstekende Service, Top kwaliteit

Na een onverwachtte storing aan het remsysteem van mijn bus, kon ik direct terecht en is de reparatie snel en vakkundig uitgevoerd. Kortom erg tevreden..!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede vakmensen voor een goede prijs

Ik word bij dit bedrijf altijd goed geholpen, ze weten altijd problemen op te lossen. Niet door zo maar iets te vervangen maar om verder te zoeken dan alleen de auto aan de computer te hangen. Ouderwets vakmanschap voor een goede prijs. Hier staat service nog hoog in het vaandel. Daar kan menig bedrijf nog een voorbeeld aan nemen. Kortom problemen met je auto ga dan naar autobedrijf Lingewaard en het wordt opgelost.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Denken in oplossingen, snel en goed geholpen.

Wederom super geholpen.!!

Onze auto’s gaan voor zowel onderhoud als reparaties naar Lingewaard.. Altijd goed geholpen, eerlijk advies en nette prijzen..

Perfect!

Zoals altijd, weer dik tevreden!

Uitstekend!

Er werken zeer kundige mensen en er is veel aandacht voor de klant. Het resultaat is ook altijd hetgeen wat vooraf of tijdens de reparatie is/wordt verteld en aangeboden.

Werkzaamheden prima uitgevoerd

Remblokken voor en achter laten vervangen. Uitgevoerd (na enkele offertes hier en daar) voor een prima prijs. Netjes , vriendelijk en snel geholpen. Bedrijf ziet er ook erg netjes en schoon uit. Tevreden.

Prima garage!

Fijne garage! Altijd snel een offerte. Prijs, kwaliteit verhouding is goed!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Beste service die je maar kunt bedenken.

Een woord.... Super garage!!!!

uitstekende service

keurig netjes behandeld afspraak is afspraak alles prima geregeld

• Reden bezoek Andere reden

Snelle service

Snelle service met goede adviezen en een eerlijke prijs!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Wordt altijd perfect geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed advies. Even meedenken voor prijsvriendelijke oplossing. Prettige afhandelingh

Band kapotgereden en velg beschadigd. Autovakmeester Lingewaard dacht mee om te voorkomen dat kosten onnodig hoog opliepen. Prettige afhandeling.

Top garage

Het zijn zeer vriendelijke medewerkster met kennis en ervaring. De service is perfect.

Ervaringdeskundige

Autobedrijf lingewaard weet altijd snel mijn probleem te verhelpen door deskundig naar de auto te kijken. Mijn auto rijdt als een zonnetje

Industriestraat 3

6851 EM Huissen