Zeer professioneel en aardig!

Zie boven

• Reden bezoek Andere reden

Snelle service en vriendelijke monteurs

Zoals altijd konden we snel terecht om de reparatie uit te laten voeren. We werden netjes gebeld over hetgeen er aan de hand was plus de kosten die de reparatie met zich mee zouden brengen. Erg fijn!

Zoals gewoonlijk goed geholpen

Zoals gewoonlijk zijn we vandaag weer goed geholpen(APK en grote onderhoudsbeurt).

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top garage, wederom erg goed geadviseerd!!!

Bedankt voor de goede service

Zoals altijd goede service

altijd goede service. altijd een leenauto mee.

Fijne service!

Al ruim 11 jaar rijd ik met heel veel plezier in mijn oude autootje, maar nu was de koppakking kapot, en kreeg ik voor het eerst te maken met een hele grote (en vooral dure) reparatie. Ik twijfelde of de auto dat geld nog wel waard zou zijn, maar heb uiteindelijk in overleg toch besloten om de auto te laten repareren. Geen spijt van! Hij rijdt weer heerlijk, en kan op deze manier zeker nog een paar jaartjes mee! Bedankt weer, voor de goede service!

Top garage

Wederom zeer goed geholpen door deze Professional.

• Reden bezoek Andere reden

Prettige en fijne manier van ontvangst

Vakkundig personeel, neemt de tijd voor de klant en is erg flexibel in zoeken en meedenken naar oplossingen. Ik kom een volgende keer zeker weer terug.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Word altijd netjes en correct geholpen. Belt altijd om te bespreken wat er gedaan moet worden. Zeer tevreden al vele jaren.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

je wordt vriendelijk en adequaat te woord gestaan.

altijd plezierigs ontvangst en vlotte afwerking

Buitengewone service, normale tarieven

Beste universeel garage in de buurt.

Uitstekende ervaring gehad

Prima diagnose gesteld tegen een gunstig tarief en mijn auto rijd weer prima

Grote klasse

Juiste expertise, probleem snel verholpen voor een nette prijs. Verder aardige jongens, echte vakmensen

Geweldig!!

Vriendelijk goede service Aanrader!

Betrouwbaar advies

Autovakmeester Lingewaard wind er geen doekjes om en zegt waar het op staat. Heel prettig. Je weet waar je aan toe bent en kunt gefundeerd de beslissing nemen die bij je past. Vriendelijk en behulpzaam zonder gedoe. Top

Deskundig en snelle respons

Deskundig omdat ik er niks vanaf weet maar wel het vertrouwen krijg dat er serieus en oprecht een beoordeling van het te fixen probleem gegeven wordt....Er wordt contact onderhouden met wat er is gedaan en welke storingen-reparaties aandacht vragen nu en in de toekomst...Een dikke pluim voor alle monteurs

Uitstekende service

Ervaren eigenaar/monteur die meedenkt. Hij wijst op eventuele problemen die eraan kunnen komen op langer termijn. Behulpzaam eb gul met adviezen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk met goede prijs/ kwaliteit

Kom er al jaren naar volle tevredenheid. Eerlijk, betrouwbaar. Goede prijs / kwaliteit en service! Woon tegenwoordig in het Oosten van het land, maar breng de auto hier nog steeds voor onderhoud. Gewoon doen!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekende service! Helemaal top!

We zijn de laatste keer fantastisch geholpen met een schade!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede reparaties en eerlijk advies

Al jaren een zeer tevreden klant

Uitstekende service

Bij het oppompen van mijn banden erachter gekomen dat 1 band wel erg zacht was ten opzichte van de ander banden. Even langsgereden omdat ik een lange reis die dag voor de boeg had en zeker wilde weten of mijn band niet lek was. Maakte gelijk even tijd. Bleek een spijker in te zitten. Ik had mazzel want ze konden hem nog plakken. Werd meteen geregeld. Ik ben veilig met de kids op de bestemming aangekomen. Altijd fijne oprechte service.

snel en efficiënt

snel en efficiënt

Zeer goede service

Kwaliteit, ervaring betrouwbaar en zeer goede service

betrouwbaar

Sorry, tienen deel ik niet uit (kreeg ze vroeger ook nooit op school), maar Autobedrijf Lingewaard is een absolute topgarage met tarieven die je bijna niet gelooft, zeker gezien de prijzen die de merkdealers hanteren plus de smoesjes dat er weer iets vervangen moet worden. Als leek heb je hier geen verstand van en volg je het advies op met als gevolg een peperdure rekening. Sinds ik het onderhoud bij Autobedrijf Lingewaard laat uitvoeren, hoef ik geen angst meer te hebben voor "onverwachte" en prijsopdrijvende zaken. Nog geen moment heb ik me bij Autobedrijf Lingewaard bedonderd gevoeld. Altijd prima service en duidelijke uitleg over de toestand van mijn auto. Pluspunt is ook het onderhoudsplan voor ongeveer € 20,-- per maand, inclusief met pech bij onderweg. Met dit contract spaar je waardoor de servicebeurten geen aanval op je budget doen. Een aanrader. En de monteurs Thierry en Sebastiaan weten door het contact precies hoe het er met de auto voorstaat en komen met betrouwbaar advies als er toch iets vernieuwd moet worden, Don

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel en goedkoop... En dan ook nog kwaliteit!

Auto naar Autovakmeester Lingewaard gesleept met een defecte koppeling. De volgende dag ben ik netjes gebeld met een raming van de kosten. Een dag later was de auto al klaar. Kosten nog iets lager uitgevallen dan initieel berekend. Originele onderdelen gebruikt en nog steeds was de prijs was aanzienlijk laag het dan bij de merkdealer. Goede service, kwaliteit en prijs. Wat wil je nog meer!

Industriestraat 3

6851 EM Huissen