Helemaal top!
We zijn en blijven zeer tevreden met deze garage. Ook deze keer goed geholpen.
Ik ben zeer tevreden over deze garage. Er wordt met de klant meegedacht in oplossingen. De service, klantvriendelijk en vakbekwaamheid staan hoog in hun vaandel. Top garage!
Goed en vakkundig werk
Altijd fijn om geholpen te worden!! Goeie ervaring met dit bedrijf!!
Klantvriendelijk
Ik kom inmiddels al zo'n 15 jaar naar volle tevredenheid bij Sebastiaan van Autovakmeester Lingewaard. Mijn auto is bijna 20 jaar oud en begint langzaamaan wat mankementen te vertonen. Bij deze garage staat veiligheid uiteraard voorop maar er wordt alleen (in overleg) iets vervangen als het echt nodig is. Je wordt dus niet onnodig op kosten gejaagd wat ik in het verleden bij andere garages wel vaak hebt meegemaakt. Dat maakt dit bedrijf zo prettig om je auto daar met een gerust hart achter te laten.
Tijdens onze vakantie lekte de auto remvloeistof. De Vakmeester hielp ons direct, vakkundig, vriendelijk en ook nog gratis. Wij stonden versteld. Echt ongelofelijk wat een vakmensen.
Een echte beoordeling is dit niet (vandaar de 4 sterren), maar in het reclamefolderpakket zat onlangs een interessant nieuwsbulletin van Autovakmeester Lingewaard. Het krantje al doorlezende kreeg ik sterk het gevoel dat ik bij mijn officiële dealer in Arnhem uitgeknepen word, iets wat ik overigens al lang vond. De dealer maakt je echter bang met de waarschuwing dat je nooit voor het onderhoud van je auto naar een "merkloze" garage moet gaan. Ja, ja en maar betalen. Jammer genoeg heeft mijn auto onlangs een beurt gehad (kosten € 635); wel een pasje er bij dat vergelijkbaar is met de diensten van de Wegenwacht. De volgende inspectie laat ik echter door de Autovakmeester in Huissen uitvoeren, natuurlijk wel na eerst een gesprek te hebben gevoerd met de leidinggevende van de garage. Misschien kan ik dan 5 sterren geven en de garage bij mijn relaties aanbevelen. Ik kijk er naar uit.
Vriendelijke, meedenkende mensen
Vakmanschap
Olie vervangen en airco bijvullen
Vakkundige monteurs met een eerlijke prijs!
Vanuit het niets hier terecht gekomen. Doeltreffende diagnose en aangeboden oplossing voor het probleem. Fijne benadering en oplossend gericht Hartstikke fijn....een aanrader als je wilt dat er tijd voor het probleem en jou wordt genomen. Bedankt
Superfijne garage en altijd vriendelijk. Je wordt prima geïnformeerd over de werkzaamheden en de prijs.
Goede service voor goede prijs.
uitstekend
Sebastiaan denkt mee, geeft zijn mogelijkheden en onmogelijkheden aan. Fijne garage waar ik met vertrouwen mijn auto achterlaat!
Deskundig en klantvriendelijk!
Mijn oude auto begint op een aantal punten zijn leeftijd te tonen. Ik heb hier eerlijk advies over gekregen. Er zouden volgend jaar wat dure reparaties nodig zouden zijn om de auto op te weg te houden, wat hij niet meer waard is. Hierdoor konden we wat keuzes maken om de auto voor nu weer veilig gekeurd en op de weg te krijgen, maar geen onnodige kosten te maken voor onderdelen die het nu nog even uithouden. Dit heeft mij honderden euro's bespaard die ik mooi apart kan zetten voor een andere auto. Deze eerlijkheid waardeer ik enorm en het zorgt ervoor dat ik met vertrouwen volgend jaar terugkom als de andere auto gekeurd en onderhouden moet worden.
Neemt de tijd. Legt alles uit een laat zien waarom iets vervangen moet worden. Zegt ook eerlijk of nog iets kan of niet en legt dit ook uit
Een eerlijk en vakkundig bedrijf met passie voor je auto . Ik durf met een gerust hart zeggen dat er geen betere in de gemeente lingewaard is .
Vijf sterren voor deze garage. Vriendelijk en betrouwbaar, ik ben hier gewoon heel goed af voor mijn auto onderhoud.
Je wordt er altijd goed geholpen en prettig te woord gestaan. Goede service en ik ben altijd tevreden.
Voor mij geen andere garage meer , ik wordt hier netjes maar vooral goed geholpen de mensen zijn vriendelijk en als de auto voor reparatie of onderhoud in de garage is geweest dan weet ik dat ik met een gerust hart weer de weg op kan omdat alles dan veilig en in orde is aan de auto , dat vind ik zeer belangrijk .
Industriestraat 3
6851 EM Huissen