5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top-bedrijf. Vakkundig, servicegericht en gedreven. Kan niet beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed,betrouwbaar garage bedrijf.\r\nklantvriendelijk en deskundig in uitleg,en advies.\r\nservice snel,en nog betaalbare prijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, goed advies bij reparatie\'s.\r\nAlleen maar goede ervaringen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We brengen nu al enkele jaren onze beide (oudere) auto\'s naar Joris Bongers voor bijvoorbeeld APK, en zijn zeer tevreden over de kwaliteit, communicatie en vooral de service is uitmuntend! Iets waar een hoop \'concurrenten\' in de autobusiness nog een hoop van zouden kunnen leren! Onze complimenten voor Joris en zijn team.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze auto(s) al jaren in vast onderhoud bij AD Bongers (Joris en het team). Goede service en altijd beschikbaar op het moment dat het nodig is. Prijs wordt altijd vooraf inzichtelijk gemaakt en afspraken worden altijd nagekomen. AD Bongers levert een gevoel van zekerheid en dat is onbetaalbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord SUPER!!!!!\r\n\r\nBen al jaren een zeer tevreden klant!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service kom er al jaren!\r\nIk heb de garage, al aan diverse personen aangeraden. Die gaan er ook naartoe, en zijn allemaal ook zeer tevreden! Koop er nu ook een auto, en ook daarover ben ik zeer tevreden! Klasse Bedrijf!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf IK heb goede ervaring word altijd goed geholpen en kan altijd de prijs zeggen wat het gaat kosten zal messchiens een paar euro er naast zitten maar dat is dan niet veel en heeft tijd voor je voor uitleg en heb er ook al een paar vrienden naar toe gestuurd die ook tevrede zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een uitstekende service bij Joris Bongers, ze staan altijd voor je klaar.\r\nWat nodig is, wordt gedaan en je betaalt voor de daadwerkelijke reparatie en onderhoud en niet voor zogenaamde grote beurten.\r\nNa veel dealerproblemen en hoge facturen hebben wij weer rust om onze auto\'s te laten onderhouden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Joris en zijn team hebben grote passie voor het vak. Ik ben enorm tevreden over de manier waarop Joris met zijn klanten omgaat. Joris staat altijd voor je klaar en levert uitmuntende kwaliteit voor een goede prijs. Je auto is in goede handen bij AD Joris Bongers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al 3 jaar tevreden klant met mijn VW T5 transporter bij Joris Bongers.\r\nGoede prijs kwaliteit verhouding.\r\nVriendelijk en duidelijk m.b.t.informatie en reparatie.\r\nJoris ga zo door ik ben uiterst tevreden.

Greyenstraat 6

5928 PM Venlo