Inmiddels al jaren vaste klant. Betrouwbaar en betaalbare garage. Vriendelijke en kundige medewerkers. De APK en grote beurt zijn weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen.
Vandaag een trekhaak onder onze auto laten monteren, we zijn netjes te woord gestaan. Een nette en mooie zaak Fijn is dat je een leen auto kunt bestellen. Ook de prijs is netjes Dank jullie wel
Prima bedrijf met vriendelijke en deskundige medewerkers.
Deskundigheid, klantvriendelijkheid en goede service staan hier hoog in het vaandel!
Zie bovenstaand
Ik ben keurig geholpen, trekhaak is netjes gemonteerd ik heb netjes uitleg gekregen..
Fijne garage met zeer vriendelijke medewerkers
Tijdens eennpnderhoudsbeurt van de lpg ben ik vergeten te vertellen dat een storing regelmatig voorkwam, met de verwachting dat de storing er uit gehaald zou worden. Na ophalen dit alsnog gemeld en hee schappelijk alsnog verholpen. Goede service dus😉👍
Mijn auto is vanmiddag stil komen staan door een kapotte accu. Gelukkig is het vlakbij een CarProf garage gebeurd en werd ik binnen no time opgehaald. Auto was meteen getest en heb ik een leenauto gekregen om naar huis te kunnen tot de auto klaar is. Nog dezelfde middag mijn auto weer op kunnen halen met een nieuwe accu. Top service & special thanks aan de CarProf Team in Son!
Bij het uitvoeren van de APK werd professioneel onderzoek gedaan en er werd duidelijk toelichting gegeven bij de uit te voeren werkzaamheden voordat die werden uitgevoerd. Er werd goed meegedacht over de financiële mogelijkheden, er zijn geen onnodige kosten in rekening gebracht, er is zelfs enige korting geboden.
Probleemloos afspraak gepland en perfect uitgevoerd APK.
Snel en goed geholpen.
Ben Hyundai rijder. Voor problemen met deuren naar Hyundai dealer geweest.... Geen oplossing, moest afspraak maken ,onderzoekkosten €102,50 !!!! Ben naar Make automotive gegaan voor advies...In 2 minuten opgelost geen rekening !!!. De klantvriendelijkheid en kennis is top!! Ga voor onderhoud ,reparaties ,dus eigenlijk alles naar Make automotive Son, ongeacht het merk auto. Ben al eerder er geweest voor problemen met de auto van mijn vrouw (peugeot) en ook toen super geholpen!!
Snel en goed geholpen
Al meerdere keren zeer goede en snelle service genoten.
snelle en deskundige hulp toen 't nodig was
Ik kwam een dag voordat mijn APK verliep erachter dat ik nog een dag te gaan had. Snel CarProf MaKe-Autmotive Son gebeld en ik kon de volgende dag meteen terecht. De ontvangt, snelle en goede service gaven me een betrouwbaar gevoel. Ik heb mijn nieuwe garage gevonden!
Uitstekende service, van te voren weet je waar je aan toe bent
Makkelijk afspreken via de mail, omdat ik doof ben hoef niet bellen. Service loopt goed. Nooit lang wachten. Ondertussen ga ik wandelen/hardlopen is prima te doen. Ook tot nu toe geen problemen of klachten van deze bedrijf
Geen bijzonderheden Bedrijf hield zich aan de Corona afspraken.
Top.
Goed en eerlijk advies, afspraken worden nagekomen zoals eerst bellen voordat er iets wordt gerepareerd. Vriendelijk kundig personeel.
prima bedrijf goede service
De monteurs die in Son bij Make automotive werken zijn goede eerlijke vakbekwamen monteurs die hun werk goed uitvoeren, mocht er eventueel iets niet goed gemaakt zijn bent U meteen aan de beurt en lossen ze het meteen goed op.. Ik heb daar twee auto s in onderhoud en het is perfect, aan te raden voor iedereen die een probleem heeft waar de dealer / specialist U niet kan helpen, deze jongens maken het voor U in orde.. Ik schrijf dit omdat ik bij meerdere garages ben geweest en ze konde me niet goed helpen met mijn probleem, en deze jongens wel.. Gr. Edo
I've been maintaining my Audi at Make Automotive for more 3 years. Professional approach and attention to details have always been a part of this garage. I've always been explained about trade-offs of fixing issues with my car. Definitely recommended!
Ekkersrijt 1402
5692AK Son en breugel