Dynamo was stuk en heel attent en snel opgelost
Goed adres voor alle soorten werkzaamheden. Aardige mensen.
Ik ben zeer tevreden, zeer kundig, persoonlijk, uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Even telefonisch contact met Arnold ivm een geluidje bij het rechter achterwiel. Ondanks de drukte kon ik toch twee dagen later (op mijn verzoek) terecht. Bleek het van versleten remblokken te komen. Direct werden nieuwe remblokken besteld, welke diezelfde middag nog geleverd werden. Kon aan het einde van de dag de auto, voorzien van de nieuwe remblokken, weer ophalen. Toch fijn als je weet dat de remmen weer in goede staat zijn en je de week daarop naar de bergen gaat.
Top garage! Ik woon niet in de buurt van de garage maar ik rij graag een stukje om voor kwaliteit. Sinds 2014 breng ik mijn auto hier naartoe. Er wordt met veel vakmanschap en ervaring gewerkt. Er wordt mee gedacht en overlegd bij onvoorziene reparaties.
Ik kom al een paar jaar bij Arnold en hij is super aardig. Helpt mij altijd graag en weet wat hij doet.
Al ruim 30 jaar klant, en zeer tevreden!
!3 jaar met onze Alfa 156 in onderhoud geweest bij Arnold Hus ter volle tevredenheid ,staat altijd voor je klaar ook voor kleinigheden , nu heb ik een Renault Clio en ook daar ben ik vol tevreden over met het onderhoud , dus met andere woorden , zoek je een top garage dan vind je die in Winkel bij , Autovakmeester Arnold Hus in Winkel .
Zandruiter 21
1731 LJ Winkel