Auto daar gekocht, vriendelijk ontvangen, bak koffie en eerlijke prijs voor mijn inruiler ontvangen. Snelle levering van nieuwe auto, jaar volledige garantie en wekte een zeer betrouwbare indruk. Rijd zeker niet voor niets 80 kilometer om een auto te kopen. Ik denk super eerlijk en betrouwbaar adres.
Dit is een garagebedrijf met aandacht en service die je nog maar heel weinig tegenkomt.
Goed geholpen tijdens de aankoop van onze auto.
Zeer goed geholpen met het vinden van een andere auto. Ik heb mijn wensen door gegeven, en vrij snel hebben ze een auto voor mij gevonden. Ik ben er super blij mee. Het fijne vind ik dat het gewoon heel nuchtere mensen zijn. Ook geen verborgen kosten, maar bij het aankoop bedrag zit alles in (rijklaar maken, apk, bijwerken beschadigingen etc.)
Prettige ontvangst, goed en deskundig geholpen.
Alles word heel goed uit gelegd Op een fijne manier
Het hele aankoopproces is op een professionele manier begeleid.
Het ons kent ons gevoel. Geen opdringerige verkopers om je heen. Gewoon duidelijk. Daar houden wij van. Kortom prima geholpen.
Al vanaf het eerste contact een goed gevoel. Omdat mij auto total loss was, werd het klaar maken voor aflevering in 3 dagen geregeld. Auto perfect afgeleverd, waarbij ik zelfs van het station in Deventer werd gehaald. Enorme complimenten voor de service. Bedankt voor de goede afhandeling!
Waren op zoek naar een andere auto en zagen hier een mooie staan. Werden vriendelijk ontvangen en duidelijk geholpen. Konden onze auto inruilen en de andere snel ophalen.
Mooie gebruikte bedrijfsauto gekocht. Zeer goede service verleent na later geconstateerd mankement in motor. Rij nu trots rond en kom goed voor de dag bij mijn klanten.
Fijne eerlijke volledige en duidelijke uitleg bij de keuze van onze nieuwe auto
Perfecte service en uitstekende kwaliteit en kennis van zaken voor schappelijke prijs.
Bij het kopen van een andere auto, kregen wij een ruime uitleg over die auto. Bij een gezamenlijke proefrit werden heel veel opties uitgebreid uitgelegd en besproken. Voor de in te ruilen auto werd een goeie prijs gegeven! Kortom een heel goed verkoop gesprek gehad. Vriendelijkheid, klantgerichtheid, kennis en klantenservice zijn voortreffelijk!!
Deskundig personeel, goede service. Vertrouwd adres.
Topservice! Topvriendelijk! Topbehulpzaam! Topdeskundig! Echt geweldig!!! Hebben ons enorm geholpen met de auto van mijn moeder, het afhandelen van de schade met de verzekering en het zoeken naar een nieuwe auto. Ze hebben ons echt ontzorgd.
Wat een grandioze service. Vol vertrouwen onze auto gekocht. Er werd met ons mee gedacht, naar onze wensen geluisterd en veel sneller dan verwacht de auto rijklaar gemaakt. Echt een aanrader!
Gemakkelijk en snel toegankelijk, meteen meedenkend en oplossingsgericht, Kwaliteit van onderhoud en reparaties is hoog. Pragmatisch en denkend in het belang van de klant: duurste oplossing hoeft niet altijd de beste te zijn. Degelijk familiebedrijf waarvan de tweede generatie even toegewijd is als de eerste! Daardoor heel prettig in het contact!
Altijd bereid mee te denken in oplossingen, daarbij gebruik makend van gedegen vakinhoudelijke kennis en een ‘soepel’ planningsschema.
Vriendelijk echt een familie bedrijf met persoonlijke aandacht.
Prima hulp bij aan- en verkoop auto. Alle tijd voor uitleg en vragen. Vriendelijke ontvangst.
Goed geholpen, eerlijk advies en inruilbod.
Vriendelijk geholpen met een klik Auto netjes afgeleverd
Goede service en afspraken
Ik was wel een beetje teleurgesteld over de lakbeschadigingen ( steenslag ) op de wagen. Ook zitten her en der kleine beschadigingen aan de lak. Dit was mij tijdens het eerste bezoek niet opgevallen. Ook aan het interieur viel mij op dat wagen er niet 100% schoon/fris uitzag. Hier en daar nog vlekken van de vorige eigenaar en plakkerig stof op oa het kunststof en de lamellen. Ik had dus wat meer zorgvuldigheid verwacht voor de prijs die ik heb betaald voor deze occasion.