Kleinschalige vakgarage. Persoonlijk contact is erg prettig. Deskundig advies bij aanschaf nieuwe auto.
Op vakantie een probleem met de koeling, koelvloeistof lekt weg, dus gevaar van oververhitting. ‘S ochtend een belletje:”kom maar langs, eind vd dag is ie we klaar”. Dat op voorhand al aangeven, super. Een leenfiets kreeg ik op verzoek mee. Inderdaad, eind van de dag een belletje “auto staat klaar” Ik kreeg de kapotte thermostaat klep te zien, uitleg hoe het zat en de rekening, wat een meevaller Wanneer ik weer een probleem heb met onze wagen, hoop ik dat ik hier in de buurt ben. Deze service heb ik lange tijd niet gezieN. Een beetje omrijden zeker de moeite waard.
Al lange tijd in onderhoud bij Garage Groenouwe. Altijd goed en deskundig geholpen. Aanrader !
Goede adviezen, erg klantvriendelijk en zeer goed geholpen met de zoektocht aan een andere auto.
Keurige Skoda gekocht. Duidelijk advies, prima service en fijne klant houding. Skoda is netjes voorzien van onderhoud en rijklaar opgeleverd.
Camper gehuurd. Duidelijke instructies gekregen. Vriendelijk en goede service. Dag van terugbrengen ook het restant borg ontvangen. In een woord geweldig. Wij raden deze verhuurder aan!!
Een ronde langs de tekoop staande auto's. Heeft geresulteerd in aankoop van onze mooie Golf Sportvan. Vanaf begin tot aan de aflevering top geregeld. Goede uitleg! Nog wat kleine dingetjes,kwamen wij de vlgd dag even terug. Alles is gelijk geregeld. Echt Super Fijn.
Garage Groenouwe is een betrouwbare bedrijf met een fijne (en snelle) service. Ze denken graag met je mee in oplossingen. Prettig in contact, vriendelijke vakmensen, veel kennis en ervaring! Redenen waardoor we al jaren klant zijn en hopelijk nog vele jaren mogen zijn.
Tijdens de proefrit en bij het ophalen van de auto, goede uitleg over de vele mogelijkheden van de auto. Namen hier uitgebreid de tijd voor. Daarnaast dachten ze goed met ons mee wat betreft onze wensen. Kortom goed betrouwbaar bedrijf. Gaf ons een goed gevoel.
Inmiddels 10 jaar klant hier voor onderhoud en aanschaf auto's. Na een opdracht om voor ons een auto te zoeken, werden we na 3 dagen gebeld dat ze wat gevonden hadden. Afgelopen donderdag deze opgehaald en na de nodige uitleg van de diverse functies tevreden naar huis gereden.
Bij Garage Groenouwe een V.W. T-roc gekocht. De auto werd tot in de puntjes afgeleverd en men nam alle tijd om alles uit te leggen. De garage straalt gedegen vakmanschap uit. Ik hoop nog jaren plezier te hebben van m'n auto, maar als het zover is dat ik een andere zoek dan is deze garage zeker één van de éérste waar ik ga kijken.
Goede service! Occasion gekocht en netjes afgeleverd
Ik kwam bij Groenouwe met het oog op een auto die voor mij niet geschikt was, er werd met alle geduld geluisterd naar mijn wensen en verschillende opties werden aangedragen. Er werd eerlijk geadviseerd en ik ben onwijs blij met mijn gekochte VW Polo! Bij het ophalen van de auto zag deze er super netjes uit van binnen en buiten. Er werd alle tijd genomen om de auto van voor tot achter uit te leggen, communicatie verliep heel fijn. Een voor ons onbekende garage staat bij ons nu bekend als een betrouwbaar en fijn bedrijf. Bert-Jan en garage Groenouwe, heel erg bedankt!
goed geholpen bij onze zoektocht naar een 2e auto. eerlijk advies en een betrouwbaar adres. Wij zijn blij met onze VW up.
Super geholpen geen gladde praatjes eerlijk en correct geholpen. Super blij met mijn Audi Q2
3 weken geleden een VW Tiguan gekocht. Heb in alle rust een proefrit gemaakt en heb er daarna even een weekendje over nagedacht. Er werd niets opgedrongen. Bij aflevering werd alle tijd genomen, de auto stond binnen prachtig te glimmen voor ons. Alles aan de auto werd uitgelegd, hier werd echt de tijd voor genomen. Kortom, tot op heden meer dan tevreden, ik hoop op veel plezierige kilometers en kom zeker weer terug bij deze garage.
Opperbest vanwege de altijd vriendelijke , professionele benadering van de klant en ,minstens zo belangrijk zo niet belangrijker zeer vakkundig personeel.Dus achter de balie als ook op de werkvloer.! Al met al verdienen ze wat mij betreft de hoofdprijs!
Ik kom al 24 jaar bij dit autobedrijf en heb er inmiddels al vier keer een (nieuwe) auto gekocht. Telkens ben ik onder de indruk van hun deskundigheid, brede kennis, enthousiasme en hartelijkheid
Bij Groenouwe inmiddels meerdere auto's gekocht en jaren klant in de werkplaats. Altijd goed geholpen. Gewoon een goede garage, aanrader!
De reparatie heeft lang geduurd en daardoor viel de factuur pittig uit. Bij mijn eigen garage had ik aanzienlijk minder betaald.
Dank voor uw review. Echter zijn wij verbaasd over uw reactie. Uw probleem was dat uw koelkast niet werkte op gas. Dan gaan wij eerst een diagnose stellen om er achter te komen wat het probleem is. Het probleem was de brander. Bij de meeste campers kun je daar gemakkelijk bij. Helaas bij uw camper niet. Dus dat kost tijd. Alles met elkaar kostte dit 1,5 uur. Dat vinden wij niet raar. U gaf in ons telefoongesprek aan dat uw eigen garage de helft van het uurloon rekende als ons. Daar kunnen wij echter geen kwaliteit voor leveren. Kortom wij staan geheel achter hetgeen wat we voor u gerepareerd hebben.
Vandaag precies mijn Golf Sportsvan één jaar in mijn bezit en ook deze week twee jaar oud. Ik vond dat ze een navigatie update verdiende, zelf lukte het niet, bij Groenouwe in tien minuten geregeld en zonder kosten. Chapeau.
Onlangs bij Groenouwe een VW Golf 7 variant gekocht. Uitstekend geholpen door Harmen. De communicatie was goed en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Ook de inruil van de oude auto verliep prettig met een realistische inruilprijs.
doordat er aan aan onze "oude" auto een dure reparatie in aantocht zat te komen, samen met het verkoopteam gaan kijken en rekenen zonder aandringen af het niet verstandig was een nieuwe auto te gaan aanschaffen. We hebben nu een prachtige auto gekocht waar we heel blij mee zijn. Hopelijk hebben wij met deze auto weer net zoveel prettige en veilige kilometers in het vooruitzicht!
Een maand geleden heb ik bij Groenouwe een jonge Skoda Octavia Break gekocht en mijn oude Peugeot ingeruild. Ik had de auto gevonden op Marktplaats en ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen vanaf mijn eerste telefoontje. Dat was ook wel fijn want ik moest er voor uit Haarlem komen. Vader en zoon Groenouwe hebben me meer geleerd over de nieuwe trekhaak die erop moest komen dan ik ooit geweten heb. Mijn nieuwe auto is perfect; voor de oude hebben ze een nette prijs geboden. Beurt, schoonmaken, keuring & APK: allemaal perfect. Als Bathmen geen 140 km bij Haarlem vandaan zou liggen zou ik mijn onderhoud ZEKER bij Groenouwe laten doen. Absolute aanrader!
Mijn auto ingeruild voor een andere, daar het voor ons twee uur rijden is stond de aangeschafte auto netjes volgens afspraak klaar wachtend op mijn inruiler waar op mijn verzoek de winterbanden nog van gewisseld moesten worden. Allemaal geen probleem echter een maand na aanschaf van de auto kwam ik met pech te staan, na overleg met Groenouwe omdat 180 kilometer naar Bathmen wel ver was mocht ik mijn auto onder garantie laten repareren bij een auto vak meester garage bij mij in de buurt grote klasse.