Vriendelijk in het contact en deskundig in het werk.
Snel een afspraak, snel klaar.
Prima communicatie, en ik kon wachten totdat de APK-keuring en een kleine vervanging van een onderdeel klaar was. Dit alles onder het genot van een lekkere kop cappuccino en een gezellig praatje met Kees, de eigenaar van Autovakmeester Van Dompzelaar.
Wij hebben een gebruikte auto gekocht, bij dit keurig verzorgde bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Men doet wat gezegd wordt. Je komt hier graag weet. Kees en Ron bedankt voor de goede zorgen.
7 weken mijn Corvette op de brug gehad voor een aantal reparaties. De meeste tijd wachten op onderdelen. Verder geen boze gezichten dat de auto een brug bezet hield. Prima geregeld zo!!
Via de site Via bovag deauto gevonden die wij wilde. Op Zaterdag naar Vianen gereden en een proefrit gemaakt. Na wat onderhandelen en een goede bak koffie de koop gesloten. Na een weekje konden wij hem ophalen. De auto had een beurt gehad en een nieuwe APK. Ook is op voorhand de distributiesnaar vervangen. op mijn eigen verzoek de glaasjes van de rrichtingaanwijzers in de spiegels vervangen door de monteur van Dompzelaar. Ik raad deze vakmeester aan , aan een ieder die een andere auto zoekt. Ze hebben genoeg keuze staan. Tegen Dompzelaar zeg ik tot de volgrnde auto.
Dit bedrijf is zeker een aanrader! Voor mijn waren zij zeer vriendelijk en hielden mijn regelmatig op de hoogte over mijn sprinter vrachtwagen . Die ik hier voor een grote reparatie hier naartoe bracht.(Motorschaden )inmiddels rij ik er weer heerlijk in! Ga zo door ik zal jullie zeker aanbevelen! Jullie naam Autovakmeester van Dompzelaar komt zeker tot zijn recht , voor mijn een Dikke 10!! Fijne feestdagen manen
zie boven
Heel positief
Ze nemen de tijd om goed te helpen, klantgericht en goede service. Denken mee en bieden waar nodig en mogelijk altijd een oplossing
Ik heb al meerdere auto’s bij dit bedrijf gekocht. Dit zal ook zeker niet mijn laatste zijn. De auto is iedere keer anders maar de service blijft altijd goed. Echt een aanrader!!
Vriendelijke mensen. Doen hun best de auto te fixen. Voor een vriendelijke prijs
Vriendelijke goed geholpen
Ik heb een Citroën C3 Picasso gekocht ,ben goed geholpen auto op gehaald en mevrouw kreeg een mooi bos bloemen, enkel na een paar dagen kreeg ik condens in me achterlicht gebeld en kon meteen langs komen ,nieuwe achterlicht geplaatst dus de service is tot nu toe top?
One of the best car dealers in the area! Ron was very helpful, friendly, with good sense of humour, suggested me the best car based on my needs and offered me a fair price with a lot of extras. Overall, a good value for money deal! I strongly recommend Dompzelaar!
Ik ben afhankelijk van mijn volvoc30 waar ik erg trots op ben. Maar slecht loop vanwege een verbrijzeld voet. Ze zwaan altijd voor je klaar behulpzaam en professioneel, denken met je mee. Er is geen andere garage waar mijn volvo nog naar toe gaat tot ie opgereden is. En ik al wel weet waar ik dan moet zijn. Echt een hele fijne vriendelijke professioneel garage daar ben je in goede handen.
Vriendelijk en service gericht.
Wat een service. Altijd en overal! Ik raad iedereen aan om hier zijn/haar auto te kopen en hier in onderhoud te blijven. Wat een TOP bedrijf!
Goede communicatie, vertrouwd adres, fijne wachtruimte, vriendelijk personeel
Zonder een afspraak kon ik gelijk terecht om mijn accu te vervangen.
Mooie occasion gekocht, erg klantvriendelijk. Als er iets is wordt het met garantie gefixt. Leenauto ook fijn. Vriendelijke uitleg. Top.
zoals boven zeer goed geholpen
Ging voor apk netjes op de hoogte gebracht van de problemen en kosten en daarna besloten het te laten repareren wat dezelfde dag gedaan is Netjes gedaan en maar 1 dag zonder auto Kon ook wel een lesauto krijgen maar pak de fiets wel.
Wordt altijd snel geholpen
Down to earth, goede expertise en fantastische service.