Vriendelijk - Vakbekwaam - Goede service.

Groote beurt met APK en na een telefonisch gesprek over de prijsopgave kreeg ik te horen dat de remschijven ook aan vervanging toe waren. Ze hebben mijn auto weer helemaal goed in orde gemaakt.

top

fijne garage en personeel. geen nonsens en of onverwachte kosten gewoon transparant naar de klant toe zoals het hoort.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed advies en snelle service

De mensen die daar werken hebben altijd goed advies en staan er niet alleen om geld te verdienen. Denken met de klant mee

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

They had delivered what I expected.I did not have any problem.

I worked with them 3 times and I am satisfied with these 3 different scenario.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Prima Service

service op maat !

Stond met auto bij de winkel laat op de vrijdagmiddag toen viel de accu uit. Ik ben naar de garage gelopen. Samen met dhr Vullings weer terug gereden naar de winkel en de auto met behulp van startkabel aan de praat gekregen. Er moest een nieuwe accu in. Op maandag werd ik op tijd gebeld met de mededeling dat het euvel was verholpen en dat tevens apk keuring was gedaan. Al met al service op maat!

• Reden bezoek Andere reden

Na een telefoontje kan ik direct komen omdat mijn display aangaf dat mijn accu zwak was. Ze hebben de accu doorgemeten en er moest een nieuwe accu in . Ze hebben dit direct gedaan ik kon erop wachten

• Reden bezoek Andere reden

APK En kleine beurt laten doen. Alles goed verlopen.

Ik was voor het eerst hier voor een Apk keuring en kleine beurt. Volgendjaar kom ik gewoon weer terug.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service en goede communicatie

Zie bovenstaande

Super service

Auto voor APK afgeleverd. Snelle service tegen een scherpe prijs. Erg tevreden. Dankjewel

Prima garage, goede service

Vriendelijke medewerker, goed geholpen.

Wederom prima geholpen

Apk en kleine beurt. Alles conform afspraak uitgevoerd, voor een eerlijke prijs.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

niets op aan te merken, correct geholpen

x

Snelle en goede service

Goede service, deskundig

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

prettig en kundig advies met vlotte reparatie

ZEER BEHULPZAAM MET EEN KUNDIG ADVIES EN DE VLOTTE TERMIJN VAN DE UITVOERING VAN DE REPARATIE AAN DE AUTO

Goede en snelle service!

Fijn dat er snel een bezorgafspraak online gemaakt kan worden. Bovendien is de auto snel nagekeken tijdens een grote beurt en wordt er keurig gebeld wanneer hier extra kosten bij komen kijken. Top!

alles klopt

Snel, attent, vriendelijk

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Klantvriendelijk en vakkundig bedrijf

Tja, wat moet ik zeggen... Al een half leven klant van dit bedrijf naar volle tevredenheid. Altijd goed en snel geholpen. Naast het reguliere onderhoudsgebeuren, staan Frank en zijn team altijd klaar voor hun klanten, wat er ook voor problemen zijn. Dus wil je een betrouwbare garage, die weet wat vakkundigheid en klantvriendelijkheid is, schroom dan niet om naar Autovakmeester Vullings te gaan. Keep up the good work.

Goede service.

Zoals afgesproken is het ook gebeurd

snelle en prima hulp

Ik stond met een auto die niet meer wilde starten, op een parkeerplaats. Heb toen garage Vullings gebeld en na een half uur was ik weer met mijn auto onderweg naar huis. Nadat iemand van de garage Vyllings was komen kijken, bleek mijn accu leeg te zijn en heeft de monteur terplaatse mijn auto weer gestart en kon ik naar huis rijden. De volgende morgen ben ik naar deze garage Vullings gegaan en daar is toen mijn versleten accu vervangen door een nieuwe.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Mijn auto is in goede handen. Altijd snel en goed geholpen.

Heel goed, niets mis me

Perfect geholpen ook was ik nog geen klant

Fijne service, vriendelijk personeel

Mijn accu moest vervangen worden de dag voordat voordat ik op vakantie ging. Ik heb Vullings gebeld en zij verzekerden mij dat ik dezelfde dag nog een nieuwe accu zou krijgen en daarnaast hebben zij ook nog tijd gemaakt voor een bandenwissel. Allemaal heel last-minute maar zij hebben het voor mij geregeld. Super fijn! Nu kan ik zonder zorgen op vakantie!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Hier gekomen voor montage nieuwe banden. Ondanks technische uitdagingen ivm grote bandenmaat was de montage keurig en voor de afgesproken prijs.

Ben tevreden

Ferdinand Bolstraat 10