Moeite wordt gewaardeerd maar de uitvoering minder
Stond met een lege accu en had de auto dezelfde dag nog nodig. Heb aan de balie gevraagd of dit in een dag te doen is en als dat niet kan dat ik dan verder zoek, geen probleem, begin van de middag staat hij klaar. Me auto stond om de hoek, hebben ze heel pittig voor me opgehaald. Tot zover geweldig. Het is ondertussen 2 uur in de middag en ik heb nog niets vernomen. Ik bel op en krijg te horen dat de Accu besteld is en er enig moment kan zijn. Als de auto klaar is geven ze een belletje. Ik hoor niets meer over de dag en probeer voor sluiten nog te bellen maar er neemt niemand op. Ik ga maar even heen om te vragen hoe het er voor staat. Deur gesloten en licht uit. Mijn auto staat los op straat gezet met al mijn hebben en houwen erin. Telefonisch niemand te bereiken. Ik zoek me lens in de auto of ze de sleutels ergens verstopt hebben maar helaas. Maar naar huis voor de reservesleutels. Met de reservesleutels heb ik de auto maar op slot gezet omdat ik nog geen factuur betaald heb en ik wil hem niet zomaar meenemen. Ik kom de volgende dag aan om aan te geven dat ik de gang van zaken niet prettig vind en om te betalen. Er was geen begrip voor de situatie, ik had moeten weten dat ze om 5 uur dicht gingen en dat zou mij meermaals verteld zijn. Na het betalen ben ik in mijn auto gestapt en kwam ik erachter dat de knop op de versnellingspook eraf geplukt was. Deze was al gebroken en met tape erweer omheen geplakt maar nu ben ik stukken van die knop kwijt, deze is niet te bestellen en kan ik nu ook niet meer laten namaken. Ik ging weer terug om verhaal te halen. Het begon met "dat was al zo" en ging langzaam naar "ja ik heb het er vanaf gehaald omdat ik hem niet in te versnelling kreeg". Waar de rest van de stukken waren kwamen we niet verder dan "het was al zo". Ik heb maar tot 10 geteld en heb het opgegeven. De moeite wordt erg gewaardeerd maar als je ergens geen tijd voor heb om het goed te doen zeg dan gewoon nee. Had ons allebei een vervelende ervaring bespaard.