Deskundig en goed advies Klantvriendelijk en service zijn uitstekend

uitstekend

efficient en betrouwbaar

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd nette en snelle service!

Altijd nette en snelle service!

Prettige service , snelle afhandeling

erg goed

Mijn ervaring is dat je goed geholpen wordt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik word altijd netjes en snel geholpen

Eerlijk en goeie service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Moeite wordt gewaardeerd maar de uitvoering minder

Stond met een lege accu en had de auto dezelfde dag nog nodig. Heb aan de balie gevraagd of dit in een dag te doen is en als dat niet kan dat ik dan verder zoek, geen probleem, begin van de middag staat hij klaar. Me auto stond om de hoek, hebben ze heel pittig voor me opgehaald. Tot zover geweldig. Het is ondertussen 2 uur in de middag en ik heb nog niets vernomen. Ik bel op en krijg te horen dat de Accu besteld is en er enig moment kan zijn. Als de auto klaar is geven ze een belletje. Ik hoor niets meer over de dag en probeer voor sluiten nog te bellen maar er neemt niemand op. Ik ga maar even heen om te vragen hoe het er voor staat. Deur gesloten en licht uit. Mijn auto staat los op straat gezet met al mijn hebben en houwen erin. Telefonisch niemand te bereiken. Ik zoek me lens in de auto of ze de sleutels ergens verstopt hebben maar helaas. Maar naar huis voor de reservesleutels. Met de reservesleutels heb ik de auto maar op slot gezet omdat ik nog geen factuur betaald heb en ik wil hem niet zomaar meenemen. Ik kom de volgende dag aan om aan te geven dat ik de gang van zaken niet prettig vind en om te betalen. Er was geen begrip voor de situatie, ik had moeten weten dat ze om 5 uur dicht gingen en dat zou mij meermaals verteld zijn. Na het betalen ben ik in mijn auto gestapt en kwam ik erachter dat de knop op de versnellingspook eraf geplukt was. Deze was al gebroken en met tape erweer omheen geplakt maar nu ben ik stukken van die knop kwijt, deze is niet te bestellen en kan ik nu ook niet meer laten namaken. Ik ging weer terug om verhaal te halen. Het begon met "dat was al zo" en ging langzaam naar "ja ik heb het er vanaf gehaald omdat ik hem niet in te versnelling kreeg". Waar de rest van de stukken waren kwamen we niet verder dan "het was al zo". Ik heb maar tot 10 geteld en heb het opgegeven. De moeite wordt erg gewaardeerd maar als je ergens geen tijd voor heb om het goed te doen zeg dan gewoon nee. Had ons allebei een vervelende ervaring bespaard.

Snelle professionele hulp

Goede en vriendelijke service, met advies betreffende verwachte kosten komende onderhoudsbeurt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed en deskundig geholpen.

• Reden bezoek Andere reden

Mensen met passie

Uitstekende service.

Onderhoud prima uitgevoerd, auto bovendien nog gewassen ook. Reparatie ivm APK ook netjes afgestemd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel duidelijk en vakkundig geholpen.

Goede communicatie.

Vakmensen en een superservice

zie boven

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, vriendelijkheid, kundigheid van de monteurs

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijn en eerlijk geholpen, uitgebreid advies gehad! Zeer behulpzaam.

Fijn en eerlijk geholpen, uitgebreid advies gehad! Zeer behulpzaam.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima vakwerk!

De 1e keer voor een APK keuring geweest, vriendelijk en duidelijke uitleg!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik kom er al jaren.Goede service.Kortom: Een aanrader.

Goede ervaringen.

Snelle service

Bij reparatie eerst een belletje voor akkoord

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede kwaliteit, enorme auto kennis. Gedreven en deskundig personeel. Hulpvaardig.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Puntueel, netjes en zoals afgesproken.

Had dag ervoor auto afgegeven en kreeg een offerte. Tijdens werkzaamheden ander euvel ontdekt. Meteen gemeld door Van Rijn garage. Door late levering auto onderdeel ook meteen doorgegeven door garage Van Rijn. Ben dik tevreden met de service.

Vriendelijk en behulpzaam

Fijn, bereid even tijd te maken zodat ik weer veilig verlicht de weg op kon

altijd snel en betrouwbaar

prettige mensen in de omgang en professioneel

Top! Snelle service

Auto moest voor feb gekeurd worden Waar andere garages geen plek hadden kon ik met een paar dagen al terecht. Netjes gebeld voor overleg over reparatie.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede kwaliteit en service!

Op korte termijn afspraak gemaakt voor APK icm onderhoudsbeurt. Vriendelijk ontvangen in de vakgarage en enkele uren later bericht dat auto weer netjes gereed was en klaar om op te halen. Topservice!

Grotendorst 8

1721 CW Broek op langedijk