Snelle, goede en betrouwbare service! Staan altijd meteen voor je klaar, zorgen ervoor dat de auto snel wordt gemaakt bij problemen. Erg tevreden! Zijn altijd zeer behulpzaam.
Ze zijn deskundig, denken mee en doen wat is afgesproken. De factuur is duidelijk en je komt niet voor verrassingen te staan.
Dit zijn vakmensen. Afspraken snel ingepland en leenauto ter beschikking. Het onderhoud wordt altijd keurig uitgevoerd, ze houden je op de hoogte bij onverwachte problemen en ze denken mee aan oplossingen & alternatieven om ook de prijs gunstig te houden. Een kundig, fijn en vriendelijk autobedrijf met oog voor de klant!
In November 2024 een mooie Bus gekocht bij dit bedrijf. Omdat de auto wat ouder is een paar mankementen gehad. Dit is allemaal netjes opgelost door de mannen van dit bedrijf echt een dikke pluim voor alle service! Niks was te gek en zelfs een leenauto gehad waarmee ik mijn werkzaamheden in het buitenland mee kon uitvoeren. Nogmaals petje af! En super bedankt! Voor alle mensen die dit lezen, hier kan je met een gerust hart een auto kopen of heen gaan voor reparatie en onderhoud. Veel bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen!
In de werkplaats hebben ze het heel goed gedaan. De meester ontdekte ook verborgen gebreken en repareerde deze. Mijn auto is nu een stuk stiller. Bedankt.
Na een flinke storing in mijn auto, is deze vakkundig gerepareerd waarbij een leenauto ter beschikking werd gesteld. En 50% goedkopen dan bij de dealer
Al jarenlang ervaren wij de zeer goede en persoonlijke service van dit bedrijf. of het nu gaat om de aankoop van een auto, onderhoud of onverwachte problemen, er wordt altijd een passende oplossing geboden. Ton en Rob ook nu weer bedankt voor de geweldige service en geboden oplossing.
Ondanks ik onverwachts wat langer heb moeten wachten op mijn nieuwe auto, ben ik super tevreden met mijn nieuwe aanschaf! Er moesten nog wat dingetjes gemaakt worden, waarbij ik meteen terecht kon bij Rob en ik een leenauto mee kreeg. Rob heeft zijn uiterste best gedaan om mij, ondanks het wat langere wachten, toch tevreden de deur uit te laten gaan. Complimenten naar het team en de goede service!
Top service. Altijd naar volle tevredenheid geholpen en denken graag met je mee. Aanrader!
Ze doen net even dat extra stapje…
Vriendelijke ontvangst , nemen tijd voor een praatje laten je gerust rondkijken, de auto die we gekocht hebben kon al snel de volgende dag geleverd worden omdat wij een auto nodig hadden,. De auto een grote beurt gegeven en perfect aan ons overgedragen, helemaal gepoetst van binnen en van buiten, het cijfer liegt er niet om
Goede service.
Ik kom al jaren bij van Mensvoort. Dat zegt genoeg. Robert
Problemen met mijn elektrisch circuit van mijn Mercedes C350 hybride. Mercedes begon er niet aan maar bij Van Mensvoort durfde ze het wel aan. Tegenslag met levering van de onderdelen (1 jaar) zorgde er voor dat de auto 2 1/2 mnd bij hun heeft gestaan. Ondertussen een zeer nette leenauto mogen gebruiken en uiteindelijk is alles keurig gemaakt en rijdt de Benz weer als een nieuwe. Met angst gewacht op de factuur maar ook die was heel erg netjes en dus lager dan verwacht. Al met al zijn wij meer dan tevreden met Van Mensvoort garage Mijn auto’s blijven daar in onderhoud
Wat een aardige mensen, wat een goede service, wat een lekkere koffie en wat een schappelijke prijzen! Ik zou bijna mijn banden lek prikken om er snel weer naartoe te gaan. Bijna hè ;)
Vandaag bij vertrek mijn uitlaat bijna verloren. Maar door de zeer snelle service van autobedrijf Van Mensvoort…..zij stonden binnen een halfuurtje op de stoep, is mijn uitlaat weer als nieuw gelast en kon ik binnen 2 uurtjes weer de weg op. Waar vind je nog zo’n service? Ja, bij autobedrijf van Mensvoort in Leende dus!
Van Mensfoort is een familiebedrijf dat vertrouwen uitstraalt. De service graad is hoog en bij calamiteiten staan ze snel klaar om je te helpen. Ondanks dat ze veel verschillende merken auto's in onderhoud hebben is de kwaliteit van het werk zeer goed. Ook als een detail van een reparatie of onderhoud niet geheel optimaal is uitgevallen dan wordt dat snel gecorrigeerd.
snelle diagnose en oplossing. Prima!
Na het kopen van de nieuwe auto en de dikke pecht dat we tijdens onze vakantie stil zijn komen staan, heeft de anwb hem terug gebracht naar Nederland en heeft de firma v mensvoort alles netjes opgelost, nu pech gehad door een verstopte roetfilter en het heet zijn geworden turbo, ook dit alles netjes opgelost door Tom en Rob
Top ervaring
Wij hebben een BMW X3 aangeschaft bij van Mensvoort, er zat echter geen achteruitrij camera op. De BMW dealer zij dat inbouw bij dit type niet mogelijk was. Gelukkig heeft van Mensvoort het wel klaar gekregen met een originele achteruitrij camera. Wij zijn zeer tevreden!
Maakt niet uit wat alles word gedaan en een prima leen auto
De auto die ik zocht stond er netjes bij. Een goede inruilprijs gekregen en erg netjes afgeleverd! Communicatie uitstekend. Hele sympathieke medewerkers, Top!
Valkenswaardseweg 32 A
5595 CB Leende