In 2018 een Alfa Romeo MiTo gekocht. Droomauto voor mij. Helaas kort na het eerste half jaar wat mankementen die niet konden worden gevonden. Na veel zoeken zijn ze erachter gekomen wat de euvels waren. Alles netjes met de garantie verwerkt. Nadien probleemloos rijden. Tom, Rob en monteurs (o.a. Tiny) zijn echte vakmensen met hart voor service en klant.
Een oudere Citroën break gekocht en nu (9 maanden verder en 14000km) kan ik vertellen dat ik zeer tevreden ben met de auto EN met de service en kwaliteit die van Mensvoort geleverd heeft. Na de levering van de auto werden enkele euvels zonder gezeur verholpen. Één storing gehad en deze werd snel en goedkoop opgelost. Kortom, voor mijn volgende auto ga ik zeker bij deze garage kijken.
Ik had mijn oude wagen ingeruild op een die ik bij hun gekocht had. Moest een tenaamstellingscode bij RDW aanvragen. Heb toch iets verkeerd aangeklikt bij RDW en kreeg een code wat niet klopte bij mijn auto. Rob is er meteen achteraan gegaan net zo lang dat wij het goede tenaamstellingscode hadden. Ook had ik pech toen ik de wagen al 1 week had met mijn accu en Rob deed niet moeilijk en zei dat ik meteen een nieuwe zou krijgen. Zou graag iedereen van Mensvoort aanraden om hier hun auto te kopen want service en klantvriendelijkheid staat hoog in hun vaandel.
Inmiddels onze 4e auto gekocht bij dit bedrijf en wederom naar volle tevredenheid. geen onzin verhalen maar eerlijke verkoop. wederom prettig met dit familiebedrijf overeengekomen en mocht er nog iets mankeren is er geen enkele twijfel dat er een oplossing geboden zal worden. Tom en Rob, wederom bedankt.
Valkenswaardseweg 32 A
5595 CB Leende