Ik kom al jaren (met een oude Mazda 323) bij de Autovakmeester in Bennekom. Ten opzichte van andere garages word ik telkens naar mijn idee eerlijk en naar tevredenheid geholpen. Ook prijstechnisch komt de Autovakmeester eerlijk over.
Wat een geweldige garage ! Super geholpen , niets is ze te veel en staan altijd voor je klaar ! Kort om een warm bad !
Wij hebben een oude camper waarbij de versnellingspook afbrak, originele onderdelen waren niet te vinden. Geen nood werd er verteld, met een andere onderdeel en wat lassen los ik het wel op. En zo gebeurde het alweer 2 jaar geleden en nog steeds werkt het prima. Ook onze gewone auto wordt vakkundig gekeurd en onderhouden tegen een zeer betaalbare tarief. Laatst problemen met de accu van een oudere auto, accu gebracht, onder de lader en doorgemeten. Deze kan nog wel even mee hoor werd er verteld, en inderdaad hij doet het nog steeds, en de kosten? Helemaal niet, dat is wat je noemt de ouderwetse service. Ik raad iedereen aan (hoewel, wordt ie nog drukker....) om met de auto bij dit garage bedrijf zijn auto in onderhoud te geven, kwaliteit gegarandeerd.
Moesten we dat nou doen, onze oude auto die een erg dure reparatie nodig had? Ze gaven deskundig en eerlijk advies - we hebben de reparatie laten uitvoeren. De auto rijdt prima en kan weer een tijd mee. Ook allerlei andere kleine dingen zijn gemaakt als extra service.
Laat mijn onderhoud hier al 10 jaar doen. Bespreken de problemen en opties in begrijpelijke taal. Vriendelijk en beleefd in omgang.
Bovenweg 3
6721 HT Bennekom