Grote teleurstelling

Na jaren zonder problemen ben ik er in één keer klaar mee. Hij is een klant kwijt met drie auto's. Onlangs mijn Volvo V60 PH een grote beurt laten geven en op weg naar mijn werk gaf de auto aan dat het oliepeil te laag was. Gestopt bij een tankstation langs de A7 en olie gepeild (elektronisch); display gaf aan: geen olie! Gelukkig reed ik toen elektrisch maar was als de dood dat de dieselmotor zou aan slaan. Wat nu? Omkeren bij Purmerend en terug naar de garage maar ik zou dat elektrisch niet redden dus op de terugweg maar olie kopen en bijvullen. Commentaar van de hr. Mooij: we doen er altijd vijf liter in, standaard. In mijn auto gaat bijna zes liter. Op de rekening van de grote beurt staan APK afmeldkosten en APK in beurt inbegrepen; de auto blijkt niet eens afgemeld te zijn. Commentaar van de hr. Mooij: zeker automatisme dat ik dat op de rekening heb gezet. Dan blijkt dat er een verkeerd interieurfilter is gemonteerd terwijl er in mijn auto een koolstoffilter hoort. Ik heb zelf maar een juist filter geplaatst wat nog twee Euro goedkoper was dan het gemonteerde filter. Zo'n beetje dezelfde tijd mijn hobbyauto Jaguar XJS daar gebracht voor de APK (wordt daar al zeven jaar gedaan) De monteur had iets gevonden en de auto werd direct bestempeld als een schadebak. Toen was voor mij de maat vol. En oja, mijn vrouw was nog even langs gegaan met het verkeerde interieurfilter want die zat het niet lekker. Ik wou de moeite niet meer nemen. Maar ik wist het eigenlijk al: standaard montage....

Niets op aan te merken!

Prima ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, ze staan altijd voor je klaar. Ook als je onverwachts langs komt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en goed geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede monteurs erg duidelijk en transparant wat is afgesproken qua reparatie betreft de kosten klopt het allemaal voor kleine dingen als je langs gaat helpen ze je direct indien mogelijk raad dit autobedrijf zeer aan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service met haal- en brengsysteem.\r\nOverleg wat gedaan moest worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Makkelijk afspraak maken en snel alles regelen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toffe garage, lekker ongedwongen en verstand en kennis in huis.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service, heldere uitleg, geen verrassingen en vakwerk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super. Staan altijd voor je klaar en niets is een probleem. Want die zijn er om opgelost te worden ;-)
  • Reden bezoek Andere reden

Dobber 3