goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een goed bedrijf.\r\nAlleen vind ik het jammer van de ruitensproeiervloeistof, dat hou ik zelf bij.\r\nMaar voor de rest een zeer goed bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ad Autobedrijf Marco Groen is 100% aan te bevelen, een maand geleden vonden wij een auto echt naar onze zin. Wij wonen in Deventer om nu gelijk 160km te gaan rijden om een auto te bekijken vond ik best een eind weg. Echter het logo van Ad Autobedrlijf Marco Groen herkende ik aan mijn eigen Ad autobedrijf Ooijman In wilp en heb mijn garage dan ook opgebeld en er werd gelijk door mijn garage bevestigd dat Autobedrijf Marco Groente een betrouwbare garage was. Na een proefrit te hebben gemaakt was ik verkocht en vroeg of ik de auto de zaterdag erop op kon komen halen aangezien ik deel 3 niet bij me had, maar ik kon de auto gelijk meenemen, mocht deel 3 thuis inscannen en mailen en kon gelijk op bij Marco op kantoor, verzekeringen en betaling etc in orde maken. Een paar uur later vertrok ik met mijn nieuwe auto😃 en als klap op de vuurpijl kregen nog een taart mee ook! Geweldig! En voor de garanties die ik erbij kreeg kan ik indien nodig gewoon bij mijn eigen garage Ad Autobedrijf Ooijman in wilp terecht. De afstand is dan ook helemaal geen probleem. Marco Groen en medewerkers zijn ontzettend klantgericht, deskundig en betaalbaar, dus voor iedereen die een vertrouwde garage zoekt kan ik Ad autobedrijf Marco Groen van harte aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd direct voor je klaar. Goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Marco Groen is onze vaste garage en de service is super. Wanneer er een probleem is worden we direct geholpen door Marco of zijn deskundige personeel. Communicatie is erg goed en nooit verassingen achteraf. Absoluut een aanrader!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zie score hieronder

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrof spoelen van mijn automatische versnellingsbak. Ging goed, snel klaar. Schakelt na de behandeling opmerkelijk veel beter. Uitstraling van de werkplaats is goed, mooi opgeruimd. De showroom, daar moet wel het nodige aan veranderen denk ik, vloer moet tapijt op en de verlichting voldoet niet. Overall genomen ben ik tevreden over Autobedrijf Marco Groen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische mensen met een hel beste service. 0

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg vriendelijk, goede snelle service, betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een heel mooi bedrijf met uitstraling en deskundigheid en daarbij ook nog zeer prettig en oprecht in de omgang met mensen qua klantvriendelijkheid

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima garage, waar de klant KONING is!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf marco, is een goede bekende van vroeger. ken hem al sinds hij ooit thuis voor zichzelf begonnen is

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vertrouwd bedrijf.

Cornelis de Vriesweg 6 A

1746 CL Dirkshorn

Over Autovakmeester Marco Groen

Autovakmeester Marco Groen is gevestigd in Dirkshorn, Noord Holland. We zijn een merkonafhankelijk autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s, elektrische of hybride auto, lichte bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangwagens.

Over Autovakmeester