perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf helemaal toppie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb voor mijn dochter haar eerste auto bij Marco Groen gekocht.\r\nOnwijs goede service. Als we weer gaan kijken voor een andere auto zullen we zeker eerst bij Marco langs gaan. Ik ben iemand die van eerlijkheid houdt.\r\nDus geen rare dingen in rekening brengen wat ik regelmatig heb meegemaakt bij andere garages in Schagen. Als er mankementen zijn worden deze snel en keurig opgelost tegen normale tarieven. Marco ga zo door!!! groetjes van een zeer tevreden klant. Jos Gilein

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf betrouwbaar,vriendelijk en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het bedrijf een auto gekocht. Tegelijk een andere auto in onderhoud gegeven. Het bedrijf Marco Groen straalt deskundigheid en vertrouwen uit. Dit bedrijf is ons door anderen aanbevolen. Tot op heden zijn wij zeer tevreden over het bedrijf Marco Groen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service staan altijd voor je klaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en snel geholpen!!!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf,goede servive,aardige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en gezellig \"dorps bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf met een geweldige service. \r\nEen gebruikte auto hier gekocht. Na aamschaf waren er een aantal zaken die gerepareerd moeten worden.\r\nDit is naar volle tevredenheid gedaan. Een een super super bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service..de echte service garage van vroeger.\r\nWij hebben 2 auto\'s in onderhoud bij garage Marco Groen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief.\r\nik heb veel vertrouwen in hun mening en ervaring\r\nen ze komen op mij ook heel eerlijk over.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij wonen en werken in Zweden, maar de vakantie wordt gevierd in Nederland met de familie. Eenmaal in Nederl aan gekomen kwam er een naar gebonk rechtsvoor van onze range rover. Dit vertrouwden we niet en direkt naar marco, deze was voor ons in de buurt. hij kon gelijk op de brug, en de conlusie was snel gemaakt\"stabilisator stang kapot\"onderdeel gelijk besteld en de volgende dag was dit binnen een half uur gefikst, kosten??? 51 euro! Goedkoop en snel gefikst TOP!!!! AANRADER

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heldere offerte.\r\nvriendelijke ontvangst\r\nPrima leenauto tegen nette km prijs

Cornelis de Vriesweg 6 A

1746 CL Dirkshorn

Over Autovakmeester Marco Groen

Autovakmeester Marco Groen is gevestigd in Dirkshorn, Noord Holland. We zijn een merkonafhankelijk autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s, elektrische of hybride auto, lichte bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangwagens.

Over Autovakmeester