Topservice

Vakmensen die weten waar ze het over hebben.

Vriendelijk en zeer vakkundig

Was er voor de eerste keer en ben vriendelijk en deskundig geholpen tegen een redelijke prijs.

Eerlijk, aandacht, vriendelijk, vakkundig

Zoals ik bovenstaand aangaf. Vriendelijk, eerlijk, aandacht, vakkundig. Het alle belangrijkste vind ik eerlijkheid.

Prima vakkundig geholpen

Afspraken goed nagekomen en auto keurig afgeleverd

Deskundige afhandeling

Duidelijk, volgens afspraak Alles prima in orde

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service en kwaliteit staan bij Autobedrijf Ter Horst nog hoog in het vaandel.

De monteurs Antonie en Kyle zijn van alle markten thuis en leveren echt vakwerk! Echte TOPPERS.

Goed geholpen

Bedankt mannen voor de snelle service

Professionals

Altijd goede service, klantgericht en vriendelijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een fijne persoonlijke sfeer en uitmuntende service

Mijn ervaring is louter positief! Eens per jaar breng ik mijn auto voor een APK/beurt, ik zeg breng maar eigenlijk is dat niet correct, want mijn auto wordt door Marcel opgehaald bij mijn werk. Dit is nu precies wat, in mijn ogen, Autovakmeester Ter Horst onderscheid van andere bedrijven, het leveren van extra service! Wat ik tevens heel fijn vind is dat wanneer ik bel men gelijk weet wie ik ben, dat is voor mij althans de persoonlijke touch waar ik veel waarde aan hecht.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top bedrijf en komen hun afspraken altijd na

Altijd conform afspraak werken en netjes.

Echte vakmensen

Zo hoort een bezoek aan de garage te zijn. Vriendelijk en deskundig personeel, die precies vertellen wat ze aan de auto hebben gedaan.

Snelle en fantastische service

Had rond 1300 mijn auto langs gebracht om een band te vervangen, ze lieten zsm weten wanneer het klaar was en rond 1600 kon ik al langskomen om mijn nieuwe band te halen en ze konden er ook nog even snel een nieuwe lamp in plaatsen, hemelaal geweldig!

Top service en kwaliteit

Altijd snel netjes en goed!

Altijd bereikbaar

Kennis en vakmanschap Vriendelijk en bereid.

Uitstekende service

Na vele jaren de auto bij de dealer in onderhoud te hebben gegeven heb nu besloten om hem bij een universele garage in onderhoud te geven. Dat werd autogarage Ter Horst in Harmelen. Niet alleen veel goedkoper maar ook een prima service. Na gebeld te hebben kon de auto binnen twee dagen naar de garage in plaats van twee maanden te moeten wachten.Ook hoefde ik niet te fiets naar huis maar kreeg een leenauto. Een kleine garage maar met veel aandacht voor de klant!

• Reden bezoek Andere reden

Heel erg tevreden over de service.

Zeer vriendelijk personeel en heel goed geholpen.

Goede controle; goede service

Goede controle m.b.t. stuur-inrichting. Advies: prima. Goede service m.b.t. olie-wissel/oliefilter.

• Reden bezoek Andere reden

Super, wat een goede en snelle service

Na dat de auto op 3 poten liep daar neergezet, want hij deed het toch niet, en ze hebben hem tussen door gerepareerd. Gewoon SUPER. En de factuur gewoon uurtje factuurtje en geen absurde bedragen zoals bij de officiële dealer die met standard tarieven rekent. Scheelt echt heeeeel veel. Dank jullie wel Autovakmeesters.

Fantastische service en vakbekwaamheid

Perfect geholpen met een probleem waar de merkdealer geen raad mee wist

Topdealer

Kon meteen terecht toen ik pech had en na een paar uur was het alweer gefixt. Hele chille sfeer en aangenaam verrast door de prijs.

• Reden bezoek N.v.t.

Echt super

Met pech langs de weg, auto opgehaald en binnen een dag weer rijden! Zo blij mee!

Uitstekende service

Deskundig en goede uitleg betreft onderhoud

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Je kan er snel terecht, je wordt netjes geholpen.

Altijd behulpzaam

Ik kom inmiddels al heel wat jaren bij Autovakmeester Ter Horst en naar volle tevredenheid! De problemen met de airco zijn razendsnel opgelost, zodat ik weer in een koele auto rond kan rijden. Absolute aanrader om hier je auto naar toe te brengen voor onderhoud, maar ook om een auto aan te (laten) kopen.

Volgens afspraak.

Ik heb mijn auto gebracht voor een servicebeurt. Alles correct gedaan voor een redelijke prijs.

Productieweg 5

3481 MH Harmelen