Geachte heer en mevrouw Wijsen, Bij deze reageer ik op uw beoordeling. Als consument is het heel makkelijk om een bedrijf de grond in te boren, maar ik wil er graag mijn visie over geven. U heeft het over 10 minuten, maar ons contact loopt al vanaf 14 oktober 2015. Vanaf die dag hebben wij regelmatig contact gehad via WhatsApp. U heeft me allerlei vragen gesteld die ik netjes heb beantwoord, op uw verzoek gepaard gaande met diverse foto’s. Zelfs op zaterdagavond en zondag heb ik op uw vragen gereageerd. Vele gesprekken en foto’s verder waren wij het al eens over de prijs. Onder voorbehoud dat de rest allemaal goed was. Vervolgens komen jullie op zaterdagmiddag bij mij aan terwijl we op zaterdagochtend hadden afgesproken. Ik heb daarom een afspraak voor de middag moeten afzeggen. Jullie wilden de auto graag zelf bekijken zonder dat ik in jullie nek stond te hijgen. Nadat jullie minimaal een half uur hebben kunnen rondneuzen, zie ik vanuit mijn kantoor dat meneer de binnenbekleding van de auto staat te verwijderen. Ik ben erg zuinig op dit voertuig en tolereer zulke vreemde acties natuurlijk niet. En toen heb ik inderdaad gezegd: “Dit gaat ‘m niet worden.” Er werd meteen gesteld dat ik een gekke malloot ben en dat ik kon rekenen op een mooie recensie op internet. Negatieve kritiek vind ik helemaal niet erg, daar kunnen wij wat van leren, maar dan moet het wel terecht zijn en het verhaal moet niet verdraaid worden! Met vriendelijke groet,
Productieweg 5
3481 MH Harmelen