perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij dit bedrijf ga ik elk jaar weer met een veilig gevoel de weg op! Met dank voor de goede service en verse koffie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had mijn kachelmotor kapot er bleek nog meer aan mijn auto te zijn.\r\nHeb goed advies gekregen wat te doen. \r\n\r\nService gericht,\r\nklantvriendelijk,\r\nGoede prijs kwaliteit,\r\nGoede communicatie over gebreken aan auto,\r\nEn voor de kinderen altijd een tekening en wat snoepjes,\r\n\r\nvoor mijn een autobedrijf met een dikke 10.\r\n\r\n \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eigentijds, met een hoog service niveau.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal dagen geleden met mijn Fiat Punto lang geweest, omdat ik twijfels had over het functioneren van mijn linkervoorlicht. Bleek dat deze er scheef / niet goed in zat, door monteur op zijn plaats gezet. Hoefde niets te betalen hiervoor, terwijl ik geen \"vaste klant\" ben van BCS Swalmen. U begrijpt dat ik dit voorval voor de toekomst in positieve zin zal onthouden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week mijn 2005 Skoda Octavia 2.0fsi 4x4 bij dit bedrijf gehad voor reparatie van een olielekkage en nieuwe koppeling. Na alles uitelkaar gehaald te hebben bleek dat er meer aan de hand was. Missende schroeven en meer lekkages. Netjes gebelt geworden zodat we zelf alles hebben kunnen aanschouwen dat het ook daadwerkelijk kapot was. \r\nDoordat er meer defecten waren dan vooraf bekend was is de rekening wat hoger uitgevallen maar ook hier hebben ze weer hun best gedaan om alles binnen de perken te houden.\r\n\r\nUiteindelijk meer dan lof voor de uitgevoerde werkzaamheden. De auto rijdt namelijk als nooit tevoren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit een bedrijf is waar je met respect behandeld wordt door het gehele personeel
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf is zeer deskundig en betrouwbaar met een hoge kwaliteit aan werkzaamheden. Ze komen alle afspraken na en zoeken mee naar de beste oplossing. Een TOP bedrijf!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk, vriendelijk en goed

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf als 1e prettig , komt afspraken na , ondanks dat ik zeer weinig kilometers maak , rij ik toch nog zonder andere gebreken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en service gericht!\r\ntransparant kosten inzicht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben prima geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weinig ervaring tot geen;\r\nEerste ervaring had wel een goede indruk gemaakt \r\nen was dus positief.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend positief

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct goede service en eerlijk, dus voor mij als klant betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met Bosch Car Service Swalmen. Duidelijke prijsafspraken. Goede service.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring.\r\nVoor info,en offertes ben ik ook zeer tevreden.\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk, zeer informatief, goede prijs/prestatieverhouding,ook voor het \"grote\" werk zoals in mijn geval het vervangen van een compleet distributiesysteem door een AUDI constructiefout, zeer deskundig en snel, altijd vervangend vervoer, kunnen de VAG dealers niet aan tippen!

Rijksweg Noord 118

6071KZ Swalmen