Prima garage bij vragen altijd antwoord Wel prijzig maar ook goed
Ik kom al tientalle jaren bij deze garage en ben zeer tevreden over de mogelijkheden en overleg omtrent reparaties en beurten aan auto of camper.
Goede service, vakmanschap en ze leveren kwaliteit.
Afspraken worden prima nagekomen
Het onderhoud en APK is prima uitgevoerd. De kosten warten zoals afgesproken, en geen bijkomende kosten.
Geweldig bedrijf met fijne mensen. Word altijd netjes geholpen!
Prima verwerking
Al vele jaren betrouwbaar onderhoud. Ook voor de levering van banden zijn ze goed en hebben scherpe prijzen
Goede en vriendelijke service
Ik word altijd goed en eerlijk geholpen.
Afspraak voor bandenwissel.in gesprek met patrick kwam naar voren dat er een karweitje was uitgevallen dus kon meteen een onderhoudsbeurt aan auto laten doen zodat afspraak in mei geannuleerd kon worden.
Ik kom al jaren bij deze garage en altijd is er wel een oplossing en tijd om mee te denken.
goed bedrijf, altijd netjes en correct
Gewoon goed
Alles rondom de schadeherstel was buitengewoon
Goed geholpen.
Per ongelijk een dag te vroeg voor de APK, en ondanks de drukte toch netjes de APK uitgevoerd.
Netjes vooraf gebeld wat er mis was. En meteen gemaakt wat we wilde hebben gemaakt
Zo doorgaan goede service
Ik kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen. Denken met je mee. Vriendelijk en behulpzaam. Beurten en reparaties worden goed uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over deze betrouwbare garage.
Conform afspraak afgehandeld
Wij hadden een andere auto nodig. We hebben super contact gehad, weten wat we willen en binnen enkele dagen was de perfecte auto voor ons geregeld! Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.
Gewoon goed, prima service, geweldige expertise!
Als er iets is wordt je meestal meteen geholpen