Mijn auto de avond voor de afspraak kunnen brengen voor een grote beurt. Er stond een goede kwaliteits leenauto klaar zodat ik als klant gewoon de weg op kon blijven gaan. De dag erna keurig op de hoogte gehouden van bijzonderheden aan de auto omtrent wat kleine reparaties en uiteindelijk binnen 1 dag alles weer gereed. Complimenten
Ik rij er graag voor naar Maarheeze. super team, waar ik al jaren heel tevreden over ben.
Helemaal tevreden
Prima geholpen bij mij apk en onderhoudsbeurt.
Patrick is gewoon top reageert snel en beantwoord keurig mijn vragen, doet gewoon waar hij goed in is, verkopen en begeleiden van auto's.
snel en goedkoop
Behulpzaam en altijd meedenkend. Zoekt altijd maar de beste oplossing voor de klant.
komen de afspraken na
Zie voorgaand.
Nvt
Goed in het stellen van een diagnose, denkt mee om een betaalbare oplossing te vinden.
Een datum voor de afspraak was snel gemaakt. Op de dag van de afspraak alles netjes uitgevoerd.
Wordt goed netjes geholpen.
Snel, accuraat en zeer klantvriendelijk, wederom goed geholpen, of het nu om en lampje vervangen gaat, of een ander band erop. Ze verzorgen jouw auto, dat geeft een veilig gevoel.
Alles naar volle tevredenheid gegaan. Duidelijke communicatie, komen afspraken stipt na. Alleen maar positief.
Altijd alles netjes op afspraak en duidelijkheid Geen onverwachte verassingen en vakkundig onderhoud.
Snel , goed en deskundig
Ik heb nog nooit problemen gehad en wordt altijd vakkundig geholpen.
Alweer jaren een tevreden klant.
Zeer positief, auto na de beurt liep merkbaar beter! Verlies van naamplaatje werd direct en goed geregeld.
Fijne jongens
Geweldige garage Monteurs met groot vakmanschap Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Altijd netjes optijd de wagen klaar wat ze zeggen en een bedrijf waar ik al jaren me auto heen breng en nog steeds tevreden ben. Cijfer 10 krijgen ze van mij.
Een gewone eerlijke zaak met snelle en goede service!