Met binnenkomst een welkom voor hond en cliënt,onderhoud auto goed. En je kunt vragen stellen waar een goed antwoord op komt,behulpzaam en je kunt er altijd terecht.
Snel en deskundig geholpen ,zoals altijd
Goed overleg en snel gerepareerd
Uitstekende service. Had de auto defect maar werd direct even nagekeken en gemaakt !!
Vriendelijk, Snel, Top
vakkennis en klantvriendelijk
Kon snel met de apk inspectie terecht, er waren een paar puntjes maar deze zijn snel en professioneel technische opgelost..
Alles prima
Altijd goede service
Goede en snelle service,goed personeel en ervaring
Goed geholpen, en klantvriendelijk.
Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid.
Goede en snel geholpen
Superfijne service, aardige medewerkers en normale prijzen voor deskundig advies en reparatie/onderhoud
Ondanks lastig te traceren probleem heeft Harold dit toch snel en vakkundig opgelost. Chapeau!
Zeer snelle en flexible service. Altijd klaar om voor een oplossing te zorgen, dank je Harold.
Ik kom hier al +/- 20 jaar ben nog nooit ontevreden behandeld, of dat zij de afspraken niet na zouden komen , ik hoop er nog lang te mogen komen fijne sympathieke mensen .
Auto kapot. Bellen en weer snel gerepareerd.
Snel en goed geholpen.
Altijd goede service, vakkundig gemaakt, en vriendelijk te woord gestaan.
Alles liep netjes en toen.op het laatst bleek dat 1 schakelaar niet op tijd binnen was stond er voor ons een auto klaar om te gebruiken.
Duidelijkheid op mijn gestelde vraag en gelijk een oplossing en het euvel verholpen
Vriendelijke mensen en goed naar de klanten toe met de reparatie of onderhoud van auto.Eerlijk als het gaat om een beurt van auto en afspraak komen ze goed na.
Mortel 1 d
6121JT Born
Autovakmeester-Verheijen is een modern geavanceerd bedrijf. Wij werken met moderne (uitlees)apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s (met een diepere kennis voor Renault, BMW en Volkswagen). Wij zijn ook gecertificeerd in elektrische voertuigen. Onderhoud, APK, Banden, Ruiten, Airco, Bakspoeling en Diagnose etc.