super

was vergeten eerste apk van kampeerauto te laten doen , na herinnering door rdw meteen GHV gebeld om zo snel als mogelijk alsnog apk uit te voeren. Als eerste maandagmorgen aan de beurt. Super. Hopelijk snel genoeg om boete door rdw te voorkomen.

Supersnel geregeld Auto om 8:30 uur gebracht, super de luxe leen auto meegekregen, een hybride suzuki swace. Om 14:00 uur kreeg ik al bericht dat het klar was. De montage is super netjes verlopen. Dik tevreden.

Goede service vriendelijk personeel.

prima service uitstekend

alle afspraken worden nagekomen en eventuele extra dingen die bijeen onderhoudsbeurt voor komen worden van te voren besproken zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zeer kantvriendelijk personeel prima ga zo door

Goed en snel

Ze hebben me goed en snel geholpen

Vriendelijk en correct geholpen.

Goed team van samenwerking.

Heb geen klachten,wordt altijd goed behandeld

duidelijk, correct

Klantvriendelijke, duidelijke voorlichting

Er wordt gedaan wat afgesproken is, vriendelijke behandeling aan receptie, weinig wachttijd

Goed geholpen

Nvt

Goed en vriendelijk geholpen

Altijd goed en bekwaam

Winterbanden gewisseld voor zomerbanden. Krijg advies over slijtage profiel van de banden en wanneer deze evt te vernieuwen. Tevens oliepeil gecontroleerd en bijgevuld. Altijd heldere en duidelijke communicatie. Topbedrijf!!

Werk volgens afspraak

Prima communicatie

Apk en grote beurt. Beetje prijzig echter rijd dan ook veel kilometers.

Hulp zeer goed ervaren

Mijn mankementjes werden gelijk verholpen, uistekende service,is een ieder aan te bevelen.

Vriendelijk en betrouwbaar

Afspraak over hoe laat brengen van de auto in overleg. Prijs was achteraf lager dan voorzien. Prettige bejegening.

perfect

Duidelijke afspraken wat er nodig was voor een jaarlijkse beurt en tegen de afgesproken prijs.

Uitstekende service, vriendelijke, staan altijd voor je klaar

Goed geholpen bij de winterbanden wissel.

Ze zijn pro-actief ingesteld.

Correct en net bedrijf

Prima service en goeie communicatie

Jaarlijkse APK en onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd

Werd netjes te woord gestaan had mijn auto via de site aangemeld dacht ik teminste gebeld maar was dus niet goed gegaan maar mijn auto werd toch op de dag dat ik wou gekeurd . Dus super.

Geheel volgens afspraak, geen verrassingen

Flexibel in last minute leenfiets. Onderhoud zonder verrassingen in kosten. Administratie over eerdere afspraken goed op orde.

Correct

Vriendelijk en duidelijk