slechter dan verwacht

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben naar Lennaerts Roermond geweest , niet naar Weert !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben bij lennaerts in beesel geweest !!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vestiging Venlo geweest voor accessoires aan de Alfa Mito te laten plaatsen.\r\nging zo snel dat ik de koffie nog niet op had en de auto al klaar was.\r\nnemen de tijd voor je en zijn zeer vriendelijk
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service bij schadeherstel is goed, aandacht voor de klant. Vriendelijk. Ik heb het over Lennaerts in Venlo. Helaas was het heel lastig om een offerte te krijgen voor een andere auto die ik op het oog had, dat duurde heel lang en na vele malen telefonisch contact (in hun beleving zal het wel zeuren genoemd worden) dan toch gekregen. Ze stonden hoegenaamd niet te springen. Dat komt zo; In juli heb ik een nieuwe Fiat 500L gekocht waar ik niet 100% tevreden over ben vanwege de motor die niet geschikt is voor dit model, wat de heer Luuk Wilms uiteindelijk zelf heeft toegegeven. Het gaat om een TwinAir Turbo Eco Lounge Turbo 105. Ik kom er zelfs met moeite mee over de Brienenoord en in de bergen vorige jaar was het een ramp. Omdat ik vroeger Prius heb gereden had ik veel belangstelling voor een occasion die ze in Beesel hebben/hadden? staan. Maar ja, inruilen is natuurlijk heel ongunstig voor het bedrijf en zeker voor mij want ik zou 500 euro toe moeten leggen, terwijl de Fiat iets meer dan een half jaar oud was en waar ik bijna 19.000 euro voor heb gedokt. De prijs van de Prius is/was 12.995. Helaas voor mij is de coulance voor de klant die in eerste instantie echt blij was met de 500L maar die in de praktijk erg tegenviel, ver te zoeken. Het kan toch niet zo zijn dat in een half jaar de inruilprijs 12.500 is. Ik ben verder niet op de \'offerte\' ingegaan en heb er niet eens meer op gereageerd, tot nu omdat mijn mening wordt gevraagd over dit bedrijf waar ze mijns inziens niet serieus met hun klanten omgaan, blijkens de traagheid en ik voel het als onwil voor het maken van de \'\' offerte\'. Sorry dat ik het vermelden moet. Verdere pogingen heb ik nu opgegeven, ik ben het moe. Groeten van een niet zo tevreden klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Tot nu toe met onderhoud geen negatieve verrassingen. Als verrassing helaas maar een keer de auto gereinigd op kosten van de dealer?! Vervangend vervoer tijdens onderhoud altijd goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle afspraken worden altijd goed nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk. Door de kleinschaligheid is er goed contact!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Garage Lennaerts is een kundig en klantvriendelijk bedrijf

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima - deskundig - klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik van garage Martens bij Lennaerts terecht kwam, ben ik eigenlijk meer tevreden geworden. Vooral door de wat royale en vriendelijke omgang. Wat de auto betreft weet ik dat niet uit te drukken: het is altijd in orde en wat er ook afgesproken wordt, het gaat altijd goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lennaerts Venlo is een uitstekend bedrijf waar ik alweer ruim 15 jaar over de vloer kom. Prima service, vriendelijk personeel. Ook het feit dat ik in de werkplaats mag komen om samen met de monteur poolshoogte te nemen vind ik zeer belangrijk. Tenslotte is het mijn auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe ben ik altijd 100% tevreden geweest. Ik kom al bij dit bedrijf 35 jaar, omdat ik juist zo tevreden ben.

Edisonlaan 3

6003 DB Venlo