Altijd goede service!
gewoon zoals het hoort; goed, vriendelijk en niet duur
Kleine garage, ze kennen je!
goede service
Altijd goede service klant vriendelijk
Goede service en betrouwbaar bedrijf
Fijne en vriendelijke medewerkers. Eerlijk en transparant, goede prijsverhouding met service.
uitstekend goede uitleg en goede service
Gewoon goed
goed en vlot geholpen en vriendelijk personeel,
Fijn betrouwbaar autobedrijf . Als er ietsafwijkends is gevonden aan de auto bellen ze altijd netjes .
Zoals altijd goed
Snelle en goede service. Het plannen gaat makkelijk via de website. Er was geen leenauto beschikbaar dus werd ik door hen weer naar huis gebracht en opgehaald toen de auto klaar was. Goede service.
De medewerkers bij Autobedrijf Ripperda zijn altijd vriendelijk en kundig. Wanneer er (onverwachte) mankementen worden geconstateerd overleggen ze wat de opties zijn. En ook over het kostenplaatje zijn ze eerlijk.
Hele goede service en klantvriendelijk.
Altijd goed geholpen
Goede service, klantvriendelijk, vlotte afhandeling.
Alles doet het weer
Vriendelijk en professioneel.
konden zelfs in de avond terecht voor een bezichtiging zijn zeer vriendelijk geholpen .
Mijn ervaring is natuurlijk nihil maar goed ontvangen geen bla bla en geen opdringerig gedoe. Heb zeker er een goed gevoel bij maar dat zal in de toekomst moeten blijken.
Duidelijk en goede service
Via mijn vriend ben ik terecht gekomen bij deze garage en hier blijf ik ook! Vriendelijke mensen met verstand van zaken.
Snel een afspraak maken, geweldige service, goed meedenken en de auto stond weer gewassen klaar!