betrouwbaar, vriendelijk en servicegericht.
Zeer prettig en vakkundig.
Goede service.
uitvoering naar wens
GAAT PRETTIG MET KLANTEN OM
Correcte reparatie volgens afspraak.
Problemen met auto geconstateerd in de ochtend. Binnen 1 uur werd auto opgehaald en naar bedrijf gebracht. Benodigde materialen besteld; reed volgende dag weer vrolijk rond.
Service en kwaliteit
Klantvriendelijkheid en goed service
Laagdrempelig en op z'n dorps flexibel en klantvriendelijk.
Al jaren goede garage
de reparatie vakkundig en netjes verholpen.
Goede service, vriendelijke mensen, flexibel
Belt altijd om nog even kosten door te nemen. Altijd vriendelijk personeel.
Deskundig
Hele fijne garage met goede en snelle service! En, ook belangrijk, de rekening valt nooit tegen!
Er werd goed met me overlegd over de afgesproken vakantiecheck en APK keuring toen er een mankement aan mijn oudere auto werd geconstateerd. De afspraken werden netjes nagekomen en de rekening viel me nadien erg mee.
Alles gedaan wat ik gevraagd had is goed gedaan. Zelfs de auto was gewassen. Leen auto Mooi op tijd klaar. Ben zeer tevreden Groetjes, Marius Sleurink.
Prima geholpen
Weer snel
Worden altijd netjes geholpen, overleggen is geen probleem.
Alles is goed geregeld