Prima en deskundig geholpen
Klantvriendelijk, prettige behandeling, goede service
Afspraak maken, onderhoud wordt goed uitgevoerd, er wordt meegedacht, dus geen overbodig onderhoud, auto klaar? Dan wordt je gebeld. En……natuurlijk is er altijd een fiets of auto voor je om weer thuis te komen. Niet onbelangrijk, de kosten zijn van te voren inzichtelijk en je betaald niet te veel. Al meer dan 30 jaar mijn garaga
Prettige omgan
Afspraak was snel geregeld. Verder goede en snelle service.
Zeer betrouwbaar bedrijf, aardige en behulpzame mensen, een absolute aanrader!
Goeie service
Gemakkelijk in omgang laag drempelig
Was zo klaar. Helpen altijd en als het nodig is hebben ze altijd een oplossing. Wij komen er al jaren
Prettig en vakkundig.
Al zijn ze druk ze helpen je altijd tussen door als het kan.
Goed en vlot geholpen, zoals altijd .
Goed geholpen. Heel duidelijk en inzichtelijk wat de kosten van de reparatie waren. Goede service en fijne comunicatie.
Prima en snel geholpen.
Al jaren klant tot volle tevredenheid.
Fijn bedrijf met hart en ziel voor de klant. We wonen niet meer in OLst maar dit is en blijft wel onze garage!
Komt altijd afspraken na
Goede service, goede afspraken
Kom hier al een jaar of 5 met mijn auto. Man is altijd eerlijk en netjes. Auto is ook altijd netjes gewassen als die voor onderhoud of reparatie daar is.
Werk goed uitgevoerd.
Airco laten vullen, kon binnen een dag en als ik haast had zelfs dezelfde dag!
Prima garage kennen je persoonlijk en goede service
Klantvriendelijk en betrouwbaar