Net autobedrijf waar je niet voor verrassingen komt te staan.
Nooit problemen gehad. Alles wat er eventueel mis is wordt snel en accuraat opgelost.
Auto is altijd snel klaar en je wordt goed geholpen!
Goede service en kwaliteit
Vriendelijk personeel, snelle service en een nette prijs.
Bij het constateren van gebreken, wordt je eerst gebeld of het vervangen moet worden of dat er een marterverjager geplaatst moet worden, voordat het wordt uitgevoerd.
Goede service en klantvriendelijk.
Helemaal top, klantvriendelijk en goede service, zeer betrouwbaar
Vandaag weer een prima occasion aangeschaft.
De eigenaar van het garage bedrijf begreep mjjn wensen, heeft een perfect passende auto voor mij gevonden voor een goede prijs . De service is ouderwets .
Zeer klantvriendelijk
Gewoon keurig. Gebeld over schijven en remblokken. Geen verrassing en keurig uitgevoerd. Kan alleen maar aanraden. Nette en eerlijke behandeling.
Mijn accu was leeg en ze waren er binnen 15 min om het toch te laten starten... ik kwam nog optijd op werk en s’middag kon ik komen voor een nieuwe accu.
Altijd netjes geholpen top
Goed, snel
Via zoekopdracht online bij deze garage terrecht gekomen Auto stond netjes op de site Moesten er wel 2 uur voor tuffen vanuit Rotterdam Werden zeer vriendelijk ontvangen met willen jullie koffie na lange rit Gekozen auto stond netjes klaar om proefrit mee te rijden ,Deze zag er netjes uit Na Proefrit auto ook gekocht Met zeer goed gevoel weer terug naar huis gereden met nieuwe auto Werd je overal maar zo geholpen Al met al voor ons een super bedrijf Ga zo door toppppp Met vriendelijke groet Rob van Duinen
al jaren vaste klant. bij grote reparaties wordt er altijd netjes overlegd met de klant. prima service!
Men is behulpzaam en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Prima service.
Goed, snel geholpen. Leenauto was prettig.
Eerlijk en goed.
Zowel bij onze personenauto als bij de camper is de service die door Ripperda verleend wordt heel goed. Als er iets mankeert aan de auto wordt er door Ripperda ook meegedacht bij het zoeken naar een oplossing. Ook bij de aanschaf van een nieuwe (tweedehands) auto kunnen we met onze vragen en ideeën goed terecht bij Ripperda. We komen hier niet voor niets al vele jaren.
goed overleg
Zie boven